Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Baš dosta crnčuga u kastingu

2. Ili se radi o essosu ili netflix radi netflix stvari

3. одакле црнцима паре за хбо

4. Postoje bogati crnci kao sto su paf dedi, vil smit, kale dijamant itd

5. jel mzoe neko da mi preporuci dobru knjigu iz epske fantastike da nije ovo martinovo

Imaš silmarilion od tolkina pod obavezno ako nisi pročitao
    A mnogi ljudi hvale točak vremena to planiram da čitam jednog dana

6. skinuo sam to sad.

7. https://youtu.be/WspAbuiVWS4
    још на крају кажу како су ослободили народ од тиранина

8. koliko se martin trudi da ostane diplomata, a najaradije bi DD porucio da puse zakrastali kurac.

9. A cek mene zanima zasto su se zaustili na saznanju da je Dzon zapravo Aegon!? Ne vidim kakvu poentu to saznanje ima ako ni u čemu nije upotrebljeno.

Da se osvrnem na ovo. Ima bre, kako nema. Sve je to prouzrokovalo buduće događaje. Da se nije otkrilo, Džon bi i dalje jebao Deneris, narod bi je možda čak i zgotivio na kraju zbog Džona, ona ne bi povilenila i napravila sranje. Džon bi je napumpao, rodio bi se neki incestoidni zmaj sa posebnim potrebama, i živeli bi svi u sreći i blagostanju do kraja života. Savim legitimno :D

10. Znači cela poenta toga što je on Regarov i Lijanin sin nije to što je ovaj bio ubeđen da će mu sin biti Azor Ahai, niti to što je legitimni vladar, niti to što je spoj leda i vatre nego je to što mu je Deneris tetka i ne može da je jebe hahahahah kakva glupost.

11. A Deneris Amerika klasična reče već to neko.

12. u alabami nemaju problema s tim.

13. Mančo ne možeš Orkani reći da piše gluposti prijatelju, iz više razloga XD

14. Jedino ako je bila sarkastična, onda se izvinjavam.

15. Al ako je poenta i razlog postojanja najveće tajne i fore u serijalu to što mu je zbog toga mrsko da jebe tetku onda to više liči na špansku seriju nego na epsku fantastiku.

16. Pa jeste potpuno nejasan motiv što bi Bren otkrio to Džonu, ako ne gledaš kroz prizmu toga da je sve vreme želeo tron za sebe. Jer bi znao da bi svi saznali, Deni poludela itd

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.