Prijava

Хахах солидан апо

Nisam baš kontemplirao o ovome a nisam ni sa pažnjom nekom gledao plus što me boli kurac da gledam ponovo i da tražim značenja, al sam ostao sa jednim pitanjem.

Džona su poslali na zid - zašto na zid, koja je svrha zida i straže, od koga se sad brane?
Sansa je kraljica Sjevera - zašto je pustila Džona da ide u kurac, što ga nije prihvatila na Sjever?

Dobra pitanja Skočko al mislim da to nikome nije jasno i da ne može da bude jasno u principu, samo su osmislili da tako mora biti.

Da ide u kurac hahaahhahahahaagaha

Пошто више нема смисла бранити зид на тај начин су му дали могућност да живи на Северу али ван седам краљевства, што показује последња сцена. Зато Санса није могла да га прими... Мислим да га прими да живи са њима.

Елем, крај је курчина, као и последње две сезоне. Да су дали трочланој комисији Видојковић, Басара, Шелић да осмисле крај под утицајем опијата и алкохола чак би и та три полумозгаша смислила занимљивију причу. Евидентно је да су ова два идиота од почетка само желели већу кинту уз минимална улагања.

Јебали их змајеви јебени који су кичерајски одрађени и појављују се превише пута и служили су као алиби за убрзавање радње (ај куку, знате змајеви су скупи, ма ми би снимали и више, али то је верујте јако скупо бла, бла, бла...).

Хвала господине јунајтед.

Да су дали трочланој комисији Видојковић, Басара, Шелић да осмисле крај под утицајем опијата и алкохола чак би и та три полумозгаша смислила занимљивију причу.

И на овој теми међу многим маштараијама, нисам успела да нађем ни једну верзију краја која је гора од овога.

A kako vi maštate? Je l imate pogane misli?

Kazu ima sikvel, Drogon doji incestoidno cedo Denereis i Dzona, koje ce kad podraste da se fajta sa tada matorim bronom bogaljom, koji je u medjuvremenu narucio da se varguje u mehanicke robote, sto ce hiti neka verzija del torovog pacifik rima

Cetvrti zmaj je Miljana Kulic

na ovoj temi ima boljih scenarija od onoga za sta oni platise produkciju.

niste dobili hepi end pa odma losa serija aa
ova tema circlejerk s redita bukvalno

U principu kraj je odličan. Džon i Deneris su izduvali što je najvažnije, Era Zmajeva je gotova i počinje Era Vukova. Zato je Deneris spominjala da ona i Džon mogu da "Slome točak" što da napomenem nije bio sleng za snošaj. Misli se na točak vremena.

Džona su poslali na zid - zašto na zid, koja je svrha zida i straže, od koga se sad brane?

Zato što to nije prvi put da se to desi i nije ni poslednji. Sve će opet to na isto da dođe posle koju hiljadu godina, dok neko ne "slomi točak"

Isto tako je prošla Era započela sa Severom koji je bio odvojen, pa su ga nasilno pripojili, ima sve to u knjizi. Kada se pročita knjiga, ovaj kraj deluje razumljivije.

Mislim da najviše plaču oko kraja ljudi koji se vezuju za likove, mada će meni biti potpuno nejasno kako se neko veže za lik Džona Tunjavog ili one raspala Dotračke kuravele.

Ja bih kratko rezimirao samo...

Nije kraj odličan, EPILOG je odličan, ili makar logičan. Egzekucija je nula, jbg.

Isto tako je prošla Era započela sa Severom koji je bio odvojen, pa su ga nasilno pripojili, ima sve to u knjizi. Kada se pročita knjiga, ovaj kraj deluje razumljivije.

Север никада није имао неку посебну културу независности коју форсирају у серији - заправо, независтан је био колико и остали региони. Једино Дорна може да се похвали да је кроз историју била “независнија” у поређењу са другима.

Цела прича око независног Севера је чиста патетика у корист Старковске лимунаде која се сервира још од почетка. Нарочито имајући у виду какав су керов курац у било каквој релевантној компарацији са јужним крајинама и да од стратешких ресурса имају шишарке

Како је било епилог или крај одличан? Сјебали су све што се да сјебати. Не ради се овде о хепи или нехепи енду, ради се једноставно о ретардираном, потпуно нелогичном крају.

Nije kraj odličan, EPILOG je odličan, ili makar logičan. Egzekucija je nula, jbg.

Baš.