Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Kako ćemo mi, smrtnici, moći da maznemo ovu seriju?

Kad će da procuri pojma nemam, ali zvanično to izgleda ovako:
    http://winter-is-coming.net/features/international-airings/

2. Ples se piše i piše i piše, a Martinu gnjavažaaaa. Al' navodno u julu... A serija za 17 dana. <3

3. Pa iće odmah da se skine sa neta. Samo ne znam da li da čekam da se nakupi ili jednu po jednu da skidam i gledam.....ma ko će da čeka da se nakupi. Epizoda......grickanje noktiju 7 dana......epizoda

4. Preteče me, sad htedoh da postavim. :)

5. Čim sam videla, reko' da podelim sa zaludnim narodom. :) Jeziv početak, sasekoše me u startu. :D

6. Petir Beliš je govno neisrano. Po drugi put čitam i po drugi put sam se potresao kada je prodao Zlatne plaštove i izdao Edarda. Smrad. Kad ga nađem u gradu, isprangijaću ga kao mačku.

7. Ako ima doušnike na sajtu, a ima, onda će on isprangijati tebe, pod uslovom da izađe iz knjige ili iz ekrana... :)

8. Varis, a? Jebaću mu mamu napuderisanu -.-

9. Bolje njega, to je jedina osobu koja ga brine. :)

10. Ima li nekih naznaka kako do serije? Počinje za nedelju dana!

11. Il' nabavi HBO, il' šta već emituje seriju u državi gde si, il' čekaj plemenitu dušu da se smiluje i okači na net, a takvih će valjda biti. :)

12. Седамнаестог премијера у САД, дан касније код нас. Ако си у Њемачку, изгуглај датум премијере, сигурно ће бити на ХБО-у.

13. Martin je najgori gnjavator, ako mene pitate. U "Julu" my ass. Vjeruj mi da nece ni izaci ove godine.

14. Ma, hoće, moraće da iskoristi halabuku oko serije da zgrne više love.

15. To sam i ja kont'o, al' ko zna. Ocekujem dosta od serije, Son Bin izvlaci pilot, siguran sam :)

16. Седамнаестог премијера у САД, дан касније код нас. Ако си у Њемачку, изгуглај датум премијере, сигурно ће бити на ХБО-у.

HBO se plaća, a ionako mi se ne gleda na nemačkom sinhronizovano. Ajde kada vi maheri nađete neke linkove, šaljite PVT pošto je ovde piraterija zabranjena. Ja nemam pojma o skidanju sa neta, torentima i tim stvarima, a ovo mi se baš gleda.

17. http://www.youtube.com/watch?v=P9iN9T6pE7M Još jedan video.
    edit: Dobra slika, Tetka. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.