Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Đe piše crno koj kurac? o.O

2. Jel to Sneguljica skroz desno?

3. JESTE. Bas deluje detinjasto.

4. Прочитао четврту, испада да су змајеве убили илуминати из Старограда док кују планове да уведу свет у ново светлосно доба.

5. Kakva je hipsterčina ovaj što glumi Snežnog.

6. Јел' тај Џон неки род оном Ленарду из Штребера?

7. Ja sam debil, ne vidim potpis.

8. Црно је изнад левог рамена, а пошто се зове Црно Црнић значи да је ставио потпис лоло

9. Јел' тај Џон неки род оном Ленарду из Штребера?

Za ovog iz serije ništa nije isključeno. Onaj iz knjige je sasvim kul lik. Nego verovatno politička korektnost jebenog HBO- a, da imaju mrtvi emosi na koga da drkaju.

10. Blah, ignorišite idiota, nisam trebala ni ustajati danas.

11. Nije loše to...

Je l' gledao neko ovo? Ja odgledao juče skoro sve delove i do jajca je urađeno
    http://www.youtube.com/watch?v=KovO3g62PE0

12. E, jeste stvarno je kul...gledao sam pre par meseci kad sam odugovlacio ucenje za kontrolni iz biologije, popunilo mi je neke rupe u poznavanju istorije Vestrosa i Esosa, a na kontrolnom sam dobio 3...

13. Ahahahahaha, sjajno... Dzenister Menister...

14. Meni to uopste ne smeta, backstories, price iz proslosti i to su mi u stvari prilicno zanimljive, smara me Arja, znaci crknem od dosade kad ona dodje na red..

15. Hahahahahhahahahahaha DŽENISTER MENISTER!

16. Почео опет четврти део, овог пута на енглеском, јер ми је прошли пут био досадан, и засад, првих 50 страница ми се свиђају. Само, ја сам био убеђен да Оберина убија планина у четвртом делу, кад оно у трећем, бедак.

ЕДИТ: Ко је лик који убија Пејта (тејта, како већ) у стариграду, на почетку? И који ће му курац кључ?