Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Šta mislite ljudovi, da l je Snow mrtav? I ako ustane hoće li ustati normalan ili tipa Kejtlin ili Hladnoruki?
    Realno, jeste napravio sranje. Koji mu kurac trebao da ide da brani "Arju". Ono za spajanje divljaka i noćne straže je genijalno, ali su ga i zbog toga osuđivali (čitaj:izboli nožem šurnajes puta)

2. Brate, hteo da spasi omiljenu sestru, jedinu koja ga je stvarno volela. Imaj razumevanja.
    Ustace kao Donderion, vencace se sa Degeneris, napravice joj gomilu neodlucnih emo klinaca koji imaju belu kosi i jebace sve po spisku tudjinima, zombijima i utvarama.

3. Opet ja. Čitam opet Pesmu i sad sam kod Oluje mačeva. Zastao sam kod Brena i malo se zamislio. Oni močvarci, Džodžen i Mira su mu pričali priču o vitezu Nasmejanog drveta. Uglavnom ja sam skontao da je to bila Lijena koja je sjebala ona tri viteza?

4. Oni močvarci, Džodžen i Mira su mu pričali priču o vitezu Nasmejanog drveta. Uglavnom ja sam skontao da je to bila Lijena koja je sjebala ona tri viteza?

Lijena je prvi pik za viteza nasmejanog drveta,mada to nije još potvrđeno. Inače, Mejs Tirel:
    http://winteriscoming.net/wp-content/uploads/2013/07/roger-ashton-griffiths.jpg

5. Meni ovaj mejs dušu dao za Dorana Martela...

6. gomilu neodlucnih emo klinaca

HAHAHHAHHAHAHHAHHAHAAH Al jebeno baš!

7. Je l moze neko da mi objasni kako je Regarov mali prezivio pad Kraljeve luke?

8. Zamjenili ga sa nekim drugim klincem, koga su, takoreći, kupili u Kraljevoj luci.

9. Варис га је заменио са бебом од неке пијандуре за врч Рајнског ризлинга и онда га послао пред пад луке негде преко Мора где је одрастао са рибарима, био учен од најбољих учитеља и подучен тајнама вера од свештеница...
    Мали ће да постане психопата гарантујем...

10. Ne zna se ko je gori. Da l Degeneris koja ne može da zadrži jedan grad, Mirin, i tripuju se da je neki osloboditelj. Ili pak onaj ludak što je napao Krajoluj sa šakom jada.

11. Ма проблем је што не може да контролише те своје змајеве, Дрогон једе малу децу колико је опасан.

12. Al samo jedno. Jedan ko nijedan. Znano je.

13. Zlatna četa baš i nije šaka jada

14. A i na dobrom putu je da privoli Dornu na svoju stranu, samo da opamprči Arijanu

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.