Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Очекивао сам да су књиге боље. Није ми јасно то константно форсирање "добар је филм, ал' боља је књига" за свако срање. Мислим, добра су књиге, ал' у рангу серије. Тј. други серијал је мало досадан, ал' оно...

2. Чуј, шака јада?!? Па ојебаће Крајолуј, срушиће га ко пичку, а онда исто тако и краљеву луку, јер нико не влада сад, опаа

3. САМХАИНЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ:*
    ВРАТИО СИ СЕЕЕЕЕЕ

4. Jes da su Lanisteri jednom nogom u grobu (Kevan crko, Sersaj u ćuzi, Tirion isped Mirina) ali tu su Tirelovi koji imaju kraljicu u Kraljevoj luci. Dakle nema teorije da gledaju samo kako ovaj Mali zmaj osvaja sve redom. Ukoliko mu seka ne dođe u Vestros skoro ispušiće on žestok tuki.

5. Да ал' пола Тирелових је сад везано да бране против Еурона, који стиже до Високог Сада полако, док Малопрстић можда подигне Аринове и остатке северњачких кућа зарад Сансе Старк.

6. Čitam novele o Dunk and Egg-u, ma jebena Targarijenska govna dobijaju 1000% na ovaj ili onaj način, tolko se jasno vidi da je Martinov coe svet centriran oko njih.

7. Ja baš mislim da Deneris neće živa dočekati kraj Pesme. Tipa da će žrtvovati svoj život u borbi sa Tuđinima. Što se tiče Egona, možda, al čudno mi čak i za debelog Martina da glavnog igrača ubaci tek u 5.knjizi. Jedino ako je Džon Regarov sin, možda on pobedi na kraju.

8. I da, postoji li taj Dunk and Egg u pdf-u negde? Mrzi me kopati

9. A šta je fora s Dank end Eg. O čemu se priča.
    p.s. Jebem Martinu đembelom majku. Uzeo čitam Pesmu Leda i Vatre, drugi put. Da obnovim gradivo. Gledam u Gozbi za Vrane beleške o hronologiji: "Bla, bla, bla, bla. Iskreno se nadam da ću moje čitaoce obradovati sledeće godine novom knjigom. 2005."
    Za par dana pročitao, krenuo Ples Zmajeva, opet beleške hronologiji: "Bla, bla, bla, bla. 2011."
    Skot će umreti i neće napisati Vetrove zime, da ne pominjem sedmu knjigu. :/

10. Čitam novele o Dunk and Egg-u, ma jebena Targarijenska govna dobijaju 1000% na ovaj ili onaj način, tolko se jasno vidi da je Martinov coe svet centriran oko njih.

Lično, želeo bih da mala glupača umre u vrelom ulju. Mada mi se sve čini da je ona Azor Ahai sa sve onim njenim rodjenjem na Zmajkamenu i te munje.

11. meni samo nije jasno što ovi preko zida kad idu u pohode prelaze pešaka preko zida i muče se umesto da naprave čamce i samo zaobiđu zid?

12. E jebi ga, sad neće biti sedme knjige, Pezos otkrio Martinu kraći put.

13. Tek posle ove tri sezone i sati i sati pričanja sa ljudima koji su čitali knjige uviđam koliko je i ovaj serijal sranje i pun rupa preko kojih ne mogu da pređem. Pušite mi kurac pisci, mora to bolje.

14. Podrik Pejn i Crna riba. Ima da jebu njiha dva.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.