Do sad sam branio seriju, ali počinju da mi idu na živce već opasno.
Tivin kaže kako je Laniserima zadnji rudnik presušio pre tri godine, a kad ga Sersei pita kako plaćaju bilo šta on lagano pređe preko toga na to kako kruna duguje Gvozdenoj banci, BEZ IKAKVOG OBAJŠNJENJA.
ŠTA KOJ KURAC PIČKE MATERINE!???!
Mislim ako ćete da podelite takvu informaciju sa nama bar je objasnite, kreteni.
Na stranu što nema nikakvog smisla.
Izmišljeno ja više ne znam koj se kurac dešava. Neki jebeni Lok dolazi da zakolje jebenog Brena i umesto da ga rokne odmah on ga šatro nosi u šumu. Jebem li ga šta će do kraja da bude kakva sranja.
Ne samo da je izmišljeno nego je i potpuno bespotrebno i idiotski.
Džon Snežni i družina dođu da pobiju dezertere da ne bi rekli Mensu da zapravo imaju 100 ljudi na zidu, a onda mirne duše, bez ikakve provere ili mera predostrožnosti, puste tuce žena divljanki koje su do tad živele sa tim istim dezerterima, i mogle ladno da čuju tu informaciju od nekog od njih u bilo kom trenutku.
Ali nema veze, bitno je da su naši junaci postupili viteški! Šta je najgore što može da se desi? Da nelete na Mensa i celu vojsku i, pošto su jebene DIVLJANKE, da mu kažu informaciju zbog koje su upravo rizikovali živote da je zaštite, i koja može da odluči tok rata? Ma jooook.
Idioti.
a i mens će svejedno doći. 100 il hiljadu ljudi napašće brate on ima veću rulju od cecinih fanova. i još 10 nepotrebnih glupavih razgovora između tivina i sersei, sersei i margeri, sersei i oberina, jebena sersei. svidela mi se scena kad je sansa izgubila živce i kad je onom liku proleteo mač kroz usta. toeto
Мож да ми пошаљеш у пвт?
посло
Aj pošalji i meni ako nije cim.
I meni.
на вам
Aj kad saljes, posalji i meni.
Meni ne treba, hvala...
кад најраније обично може да се скине епизода која изађе у недељу? јел већ у око типа 2, 3 ујутру или касније?
ima oko 4, ali dok se siduje...
http://www.kongregate.com/games/DisruptorBeam/game-of-thrones-ascent?acomplete=game
evo za zaludjenike kao sto sam ja MMO strategija, ekstra je
јел то онај тип игрице де мора да се чекића више сати да би се нешто типа изградило?
Brate Lok isti Boža iz Čađave mehane
http://www.lahiguera.net/cinemania/actores/noah_taylor/fotos/12826/noah_taylor.jpg
http://www.pressonline.rs/sw4i/thumbnail/Pedja%20Damnjanovic2.jpg?thumbId=1552426&fileSize=51144&lastModified=1372841115000&contentType=image/jpeg
HODOR dzverka
Do sad sam branio seriju, ali počinju da mi idu na živce već opasno.
Tivin kaže kako je Laniserima zadnji rudnik presušio pre tri godine, a kad ga Sersei pita kako plaćaju bilo šta on lagano pređe preko toga na to kako kruna duguje Gvozdenoj banci, BEZ IKAKVOG OBAJŠNJENJA.
ŠTA KOJ KURAC PIČKE MATERINE!???!
Mislim ako ćete da podelite takvu informaciju sa nama bar je objasnite, kreteni.
Na stranu što nema nikakvog smisla.
mlaka epizoda. izgubili su polet. puši ga hbo i puši ga debeli da ti kurcem opsednuti debeli gade.
јел ово у крастеровој утврди беше све измишљено, тј. нема у књизи? то да џон долази брен бежи, лок у целој причи итд?
Izmišljeno ja više ne znam koj se kurac dešava. Neki jebeni Lok dolazi da zakolje jebenog Brena i umesto da ga rokne odmah on ga šatro nosi u šumu. Jebem li ga šta će do kraja da bude kakva sranja.
Ne samo da je izmišljeno nego je i potpuno bespotrebno i idiotski.
Džon Snežni i družina dođu da pobiju dezertere da ne bi rekli Mensu da zapravo imaju 100 ljudi na zidu, a onda mirne duše, bez ikakve provere ili mera predostrožnosti, puste tuce žena divljanki koje su do tad živele sa tim istim dezerterima, i mogle ladno da čuju tu informaciju od nekog od njih u bilo kom trenutku.
Ali nema veze, bitno je da su naši junaci postupili viteški! Šta je najgore što može da se desi? Da nelete na Mensa i celu vojsku i, pošto su jebene DIVLJANKE, da mu kažu informaciju zbog koje su upravo rizikovali živote da je zaštite, i koja može da odluči tok rata? Ma jooook.
Idioti.
Hahahah i to. Msm ŠKK?
a i mens će svejedno doći. 100 il hiljadu ljudi napašće brate on ima veću rulju od cecinih fanova. i još 10 nepotrebnih glupavih razgovora između tivina i sersei, sersei i margeri, sersei i oberina, jebena sersei. svidela mi se scena kad je sansa izgubila živce i kad je onom liku proleteo mač kroz usta. toeto