Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Dobra i ova nova epizoda, znao sam da ce Oberin da uleti, ali i dalje samo dijalozi, glumi Tirion samo tako...
    Bejlis jebeni ludak, zavrsice na tronu kad tad !

2. Мелисандра је вероватно најбоља пичка у серији.

3. Konacno ga umoci Dario.
    Inace Oberin najjaci lik u seriji.

4. Razocaran sam nedostatkom nudizma u novoj sezoni. Osim toga, ono sto sam gledao je prilicno dobro, jedva cekam sledecu epizodu, bice najjaca u sezoni!

5. e da jebote kurva deneris dala! a trebalo bi da ima koliko fazon 15 godina ? a cudimo se danasnjoj omladini

6. A DZORA SAMO STO NIJE ZAPLAKAO KOLIKO SAM IZVRISTAO AHHAHA

7. Meni nedostaje.... od početka do kraja dosta realnosti. Niko ga nije zadrko u celoj seriji. A toliko ih suhi idu unaokolo. Žene nemaju uloške. Iz mog kamperskog iskustva, treba da bude smeća pored sputa onoliko, a ne pokošena trava. Konj nikada ni ne prdne. A kamoli da se sočno iskenja dok oni ćaskaju pri jahanju. Konj ni da rzne. A pišanje se čuje na kilometar. Jašu konje sa pelenama. Ja ne volim konje.

8. Ишо ми на курац овај Бејлиш увек са својим смор сценама, сад коначно урадио нешто занимљиво. Требо би и оног малог едиповца да гурне кроз рупу.

9. ArminVanBuuren

A DZORA SAMO STO NIJE ZAPLAKAO KOLIKO SAM IZVRISTAO AHHAHA

http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/45/df/da/45dfda707c56ad9f8575f4883dd28ede.jpg

10. Mnogo bolji prvi glumac koji je glumio planinu. Ovaj bi mogao hodora komotno.

11. ovo je tema o knjizi ne o seriji koja je inace da pomenem cisto usput sranje pozz

12. Malo su se povadili u zadnje dve epizode, pošteno.

13. dobar nik druzhe, postovanje

14. Dzankee

dobar nik druzhe, postovanje

Fala, živ bio.

15. Планина ко монголоид неки а треба застрашујуће да изгледа. Први планина је био најјачи.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.