Prijava · Registracija
Thumb giphy

Mlada Partizanka

Pa naspram onog gospodara konja Mamoe, je nizak. Denika voli velike, dlakave muškarce koji je gledaju s visoka. Jedinu nežnost što je ka Snežnom pokazala je dok je ležao prekriven krznima raznim. Cura voli zveri.

bilo bi dobro da bude kao u igrici skyrim, da bljuje ledeni vazduh

Uh, pa to je odlična ideja. To bi imalo smisla. To bi bilo super za gledati:

1. Jednim uzdahom zalede čitave vojske, sela i gradove... kako ono kaže stara Nen: a majkama su se suze na licu pretvarale u ledene bisere...
2. Ili kako se dva zmaja uzdižu u vazduhu i bljuju jedan na drugoga svoje oružje smrti, a na olujnom nebu vatra nestaje i pretvara led u vodu, koja pada na zemlju i pravi veliki potop kao u bibliji. Vode je sve više i šetači čamcima prelaze preko zida.

Thumb f

labokv

ono sa mrtvim medvedom im nije trebalo, ja smem oko da dam da su tu scenu ubacili zbog revenanta jer je u revenantu to bila kao najjaca scena pa je reziser gota pomislio ajde i mi da imamo naseg medveda koji cepa coveka.samo sto je u gotu ta scena uradjena sa efektima kao u shark 3d attack.neki od mrtvaca nemaju pola glave i idu i bore se a kad prime ubod u rebra tad im je kraj.
edit:ne razumem dzon jurio zmajstaklo i onda krenuo u borbu bez njega, sad kao da im ne treba zmaj staklo jer ih lagano ubijaju i sa obicnim macevima

Thumb giphy

Mlada Partizanka

neki od mrtvaca nemaju pola glave i idu i bore se a kad prime ubod u rebra tad im je kraj.

Pretpostavljam da je stvar u oružuju koje nose. Ubija ih valirijski čelih i zmaj staklo. Ne možeš ih večno umrtviti sa običnim čeličnim mačem. Iako je ideja da se zarobi šetač jedna od najglupljih ikad, kao da ju je smislila Sansa Stark (o kako me ta guska nervara), pretpostavljam da su bili barem toliko prisebni da su poneli odgovarajuće oružje.

ono sa mrtvim medvedom im nije trebalo

Cela ta epizoda je izmontirana tako da na stanje organizma skoncentrisanog gledoca deluje kao rolerkoster. Imaš minutaže bezveznih scena, cipela i pejsaža, praćenih glupavim i beznačajnim razgovorima, a onda BUM Medved (adrenalin skače) pa frka, pa opet mirna reka, pa opet BUM Šetači, pa frka, i taman se skupe ko pilići na ono jadno ostrvo misliš gotovo je, opet te montaža baci u dosadnu minutažu, čak je i Psetu (ne ovom našem Vojvodi, već onom iz GOT) DOSADNO, pa baca kamenčiće. I opet BUM frka. Jako dobro je montirano. Ali svaka čast.

Thumb 1

Pahulja

setace ubija valirijski celik i zmajstaklo, protiv dignutih mrtvaka je vatra uglavnom najbolja, nisam siguran za valirijski celik i zmajstaklo

Thumb giphy

Mlada Partizanka

Sem je to valjda našao u Citadeli, pa je iz tog razloga Snežni otišao kod Deneris da je sluša kako mu svakih 5 min kaže - klekni, klekni, klekni...

Thumb f

labokv

izgleda kao da im je cilj da se dopadnu najmladjima, oni su sig i najveci deo publike.a deneris je trebalo 5 min da stigne do njih, gavranu je trebalo 10 min da stigne do deneris jer je gavran malo sporiji.svi su oni tu blizu

Thumb giphy

Mlada Partizanka

A to jeste, ono vreme je fantastično skroz, svako ima svoje računjanje vremena. Oni neokaljani idi metar na sat od Lanisterske kuće do Zmajkamena. A mlađahni naslednik trči ko jelen. Što me podseti na onu dečiju pesmicu:
Trči jelen kroz šumu
Nosi papagaja (vranu)

Al uvek kad me to pomeranje osnovih zakona fizike iznervira kažem sebi: Ma daaaaj, opusti se, pa to je fantastika. Neokaljani puze, a ova ima tri (pardon, ipak je 2:1) super mlazna aviona, stelta..

Thumb 20180109 170833

Романија

Онај главни ће их водити четрес година до оног зида ко Мојсије јевреје

Thumb f

labokv

sansu je maloprstic nacisto iskvarijo.sad i ona samo nesto spletkari.nadam se da ce mala ajra da je nabode na valerijski celik.danas mi prislo cigance ista kao ajra stark samo mladja i ja joj dam zbog toga 10 din inace nikad ne dajem prosjacima.

Thumb 285260 611756545506275 563584233 n 1

Dragisic

Najbolji su inverter zmajevi sto bljuju i vatru i led. Zbog potrosnje, a i da mogu da koriste vise meseci. Nego su skupi u pm.

Thumb spsdess

FAĐO

Sem je to valjda našao u Citadeli, pa je iz tog razloga Snežni otišao kod Deneris da je sluša kako mu svakih 5 min kaže - klekni, klekni, klekni...

I dalje mi nije jasno šta je Sem tražio u citadeli. Izvalili su odavnoda zmajstaklo ubija šetače a Stanis mu je ispričao da se pun kurac toga nalazi na zmajkamenu. Kako neko može da zaboravi razgovor koji je vodio sa jedinim pravim kraljem vesterosa o nečemu što je ključno za opstanak?

Thumb dodji

PuppetMaster

Pa tako sto je serija za debile. Ima milion tih sitnica sto su van svake pameti.

Thumb giphy

Mlada Partizanka

I ja imam zmaja

Na severu

Thumb mandaloriansymbol

torazulu

Da je onaj zmaj srndać , bio bi atipični degenerik u jakom srebru.

Thumb index

Glavni

Онај главни ће их водити четрес година до оног зида ко Мојсије јевреје

Nikog ja neću da vodim druže

Thumb img 0427

Бохор

Partizanka kakvi ste na dojenju gospođo?

Thumb terminator3 09

skytalker

Zanima me da li je žuća tu