Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. Ako je Tirion skriveni Targarijen, a ne Tajvinov sin, kupiću knjige samo da bi njima mogo dupe da brišem.

2. Ako je Tirion skriveni Targarijen, a ne Tajvinov sin, kupiću knjige samo da bi njima mogo dupe da brišem.

++

исто важи и за Џејми и Серсеји - Егонова деца теорију.
    Као и то да ће курва Дени да се удружи са Џоном сњежним

3. smorio jako sam se

4. ahaha olanik cita i ne veruje ocima svoim

5. ma gde citam smorio sam se od epizode...cak i serija mi je fazon 4/10,vazi sto bi coitao knjigu

6. ili mislis na temu ovu,ne citam ni to xd

7. al nek pricaju sto vise i detaljnije,zato je i tema

8. jedva čekam scenu kad drogon doleti i napravi roštilj u areni, a onda ga deni uzjaše i odu u pičku materinu...

to sigurno neće mijenjati jer je scena jaka do koske

9. vidi i ti si citao knjigu.

ja jedva cekam scenu seksa izmenju nje i kepeca, to ce verovatno da bude zanimljivo.
    ili kad ubiju dzejmija lanistera, to je kul. isto kad dzon snow postane vodja white walkera, mada ne znam kad ce to, verovatno u sledecoj epizodi.

10. sve što je celt napisao to što se priča to nije istina

11. Prvo da povucem sve sto sam rekao prethodno za to sto su izostavili Arianu Martel.
    Ova Obara ili koja vec od zmija jebe tako jako i na toliko nivoa, jos 19 godina pa daj jebote. Kontam da ce ovaj Bron sad da zameni Ser Arysa i da je kara besomucno.

Jeste da su se odvojili od knjiga previse, ali ove zadnje dve epizode sure bre. Ono sa Dzonom i tudjinima je dobro uradjeno, kao i ono sve u Kings Landingu.

Meni je krivo sto se uopste ne posvecuje paznja Brenu, malog Rikona kontam da su i zaboravili, mada Davos tek trebaikada da krene. Nema ni debelog Manderlija i cele te luke i svega toga a on je do jaja lik, i u knjizi i u seriji.

Ali najveca falinka su, po meni, Grejdzoji. Koja su snaga u knjizi onaj Viktarion i Euron sine, ovde ni da ih pomenu. Kontam da ce oni u 6 niotkuda da se pojave, ovaj pocne da jebe degeneris i napravi ludilo. I voleo bih da dobijemo BDSM scenu Sanse sa ful uglovima, kako je razvaljuje neka crnacka kurcekanja i u buljsona pa plakanje ono sve u fulu silovanje. Najdosadniji lik u fikciji .

12. Noćni kralj je prapradeda Džonu Snežnom.

13. A đe je mrtva Kejtlin?
    Sad kad Kalisi okupi kalisar o5 jebaće Mirin i harpijine kopilane ljuto

14. Noćni kralj je prapradeda Džonu Snežnom.

Било би кул кад би то у ствари био Едардов брат.
    Брен стварно фали, надам се да ће бити брзо. Контам да ће последња епизода бити пуна недовршених ствари.
    Санса је почела да смара. Било би кул кад би пичком почела да јебе Ремзија, и стварно и у главу.
    Грејџоји стижу следеће сезоне, остаје само да се види да ли Виктарион или Јурон.

Свиђају ми се одступања од књиге, генерално гледано.

15. Ma znam, al svejedno :) Sa druge strane, iz nekog razloga ga očekujem u knjizi

16. Biće Juron Vranooki u seriji 100% realno zanimljiviji je od Viktariona des' puta. Biće dobro ako ga naprave sa onim crnim ustima od volšebničkog vina

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.