ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Најбоље у целој Фифи је то што има пун курац ових онлајн модова, и ко има оригинал игрицу не може да се наигра целу годину. Ја сам размишљао да купим оригинал, али када сам видео цену сморио сам се.

2. Imas da nadjes i po 3500.

3. 3500 MAJKI IM JEBEM.

4. Папете, пвт. ПЕТИПОИЉАДАИММАЈКИЈЕБЕМ. Има и та верзија.

5. Jel moze nekako posebno u FIFU da se ubaci engleski komentator? Ova verzija koju ja imam, ima samo francuskog. Oni pametnjakovici na Rapidsrbiji su mi rekli kao da skinem ponovo. Bole njih kurac, svi neki gejmeri, imaju protok interneta kao NASA.

6. Dal' neko od vas ima ATI Radeon HD 4600 512mb grafičku?

7. Jel moze nekako posebno u FIFU da se ubaci engleski komentator? Ova verzija koju ja imam, ima samo francuskog. Oni pametnjakovici na Rapidsrbiji su mi rekli kao da skinem ponovo. Bole njih kurac, svi neki gejmeri, imaju protok interneta kao NASA.

Probaj da potrazis na netu nesto tipa "FIFA 13 English commentator only" ili nesto u tom fazonu, onda kad skines(trebalo bi da bude malo) prekopiras preko komentatora kojeg trenutno imas u instalaciji...ako ti ne radi, ili skidaj ponovo(ali preko torenta) ili iskljuci zvuk i pusti muziku, gangnam stajl ide dobro uz kontre..

8. Је л' знате неке печеве за Сони тројку?

9. Ljudi molim vas neka mi neko pomogne...
    Ne znam u čemu je problem, svaki put kad uđem u egzbišn u PESu 13, zapuca mi i izađe iz igrice... ako je neko imao ovaj problem i rešio ga neka se javi u PVT molio bih....

10. Је л' то тек од данас ил' имаш дуже тај проблем? Чуо сам да је Конами уср'о нешто на овом задњем дата пакету, што је данас изаш'о и да свако, ко га је данас инсталир'о, има проблема са игрицом.

11. Instalirao sam pes možda pre tri dana, od tada mi je to... polomiću komp!
    ja igrao ligu šampiona, i sve u fulu, mislim, počne da koči kad izabereš klubove... sačekam tu da prestane i onda je sve normalno, al' kad god uključim džojstik i krenem da igram sa burazerom, izađe posle kočenja, ne znam koji mu je kurac. pu!

12. Срета-Штета

Ја скин'о Пес неки дан, кад сам инсталир'о и отворио, отвори ми у некој малој резолуцију. Оно црно са обе стране на монитору, слика само у средини. Ае добро то, тако сам игр'о и Пес 6, па ми није ништа фалило. Рекох, да почнем да играм, кад оно - 'оћеш курац! Чим сам отиш'о на онај егзибишн гејм, нисам ни тим почео да бирам, већ ме избацио. А пре тога, кад отварам игрицу, стигне ми неко упозорење да ми је слаба графичка за ову игру, што је немогуће (или можда није?), јер је лаптоп скоро купљен, а на њему могу да играм НБА 2К11 (иначе моју омиљену игрицу откад постоји) без икаквих проблема, иако је вероватно много захтевнија од Песа (или није, а?).

Ово се мени десило неки дан кад сам ја скин'о и инсталир'о игрицу, сличан проблем к'о твој. Лигу шампиона нисам ни пробав'о да покренем, одма' сам деинсталир'о Пес.

13. Meni nije bio taj problem sa rezolucijom, imam grafičku Gforce 9600 GT , trebalo bi da može da prihvati pes majka mu stara, nemam pojma šta da radim, instalirao sam pre neki dan isto onaj PES EDIT što su rekli ovi gore, al' kurac, onda mi se pes sjebao... Pa sam ga reinstalirao i ponovo isti problem.

14. nova fifa je bolja od novog pesa, djeco igrajte fifu.

15. Da ja probam ovako...
    Je l' može neko, kome je PES13 ok, da mi ostavi link ođe za skidanje preko torrenta...? hvala unapred

16. imam grafičku Gforce 9600 GT

Ja imam istu tu, sljaka kao podmazano.

nova fifa je bolja od novog pesa, djeco igrajte fifu.

Trokira mi kao neneormalna. Sad sam poceo da skidam sa nekih drugih linkova, mozda ona moja ima neke greske u sebi. Ali toliko trokira, da postane pravo kidanje zivaca.

17. Skinuo PES... link koji je Jebač postavio je odličan.
    Sve radi u fulu, fala jebaču! :)

18. Sad da mu daš da te jebe, umesto hvala!

19. ФИФА плоди, а ПЕС је солидан.

20. Sad da mu daš da te jebe, umesto hvala!

o.O

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.