ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Nemoj, života ti.

2. Š'o bi reko jedan poznati književnik: "Kopjuter bez PES-a, k'o sarma bez mesa". Jebeš fifu, PES do invalidnosti! <3

3. OK, necu, Layne... :)
    Meni je samo paradoks sto navijam za Real a igram Fifu, a moj ortak je zakleti PESovac a navija za Barsu... xD

4. Ljudi, mrzi me da gledam nazad...
    Sad skinuo i instalirao PES 13 i sve mi u fulu, samo mi nema persija i kagave u mančesteru, je l' još kome tako, ako vas ima koji ste skinuli?

5. E i meni je tako, transferuj persija iz Arsenala i Kagavu iz Borusije..i skini obavezno PES EDIT patch, bez njega je PES manje-vise neupotrebljiv..

6. Dajte link od pes edit peča opet pls.

7. I meni treba, molim bas

8. Skinuo to, i razjebao mi se pes, tj. reinstalirao o.O
    Neam pojma, opet sam ga instalirao i pičim bez toga...
    al ima još nešto, zapuca mi kad uđem u ligu šampiona egzibišn o.O o čemu se radi?

9. Neam pojma meni valja sve.

10. Prešao sam na fifu, to je to, neuporedivo bolja.

11. Flow
    Prešao sam na fifu, to je to, neuporedivo bolja.

I ja.
    P.S. Imas PVT

12. Brate, ja sam igrao fifu 12 i non stop mi je zakucavala. Pojave se zelene pruge na ekranu, a ja idalje čujem igru u pozadini, onda se zacrni ekran i skroz zakuje. Morao ga stavljati na sleep pa onda wake up, pa tek onda mogu nastaviti utakmicu. Jako iritirajuće bilo a nisam našao rešenje. PES 13 mi ide bez problema.

13. Jeste neuporedivo bolja. Igrao sam kod druga, ja sam na rehabilitaciji od igrica, pokušavam da napravim nešto od sebe, nakon što sam prošle godine prošo jedva vrlodobar na polugođu i falile su mi 2 ocene da budem odličan na kraju. Sad jedino na kompu idem na net i slušam muziku. I razlika je jebeno neuporediva, imam 5 petica i 1 četvorku.
    U svakom slučaju, fifa je milijardu puta bolja, a ubedljivo je superkul ono kad ubacuje podatke iz pravog života, npr kad hoćeš da irgaš el Classico, on ubaci koji igrači su povređeni, kakvo je vreme i tako to..
    EDIT:

rate, ja sam igrao fifu 12 i non stop mi je zakucavala. Pojave se zelene pruge na ekranu, a ja idalje čujem igru u pozadini, onda se zacrni ekran i skroz zakuje. Morao ga stavljati na sleep pa onda wake up, pa tek onda mogu nastaviti utakmicu. Jako iritirajuće bilo a nisam našao rešenje. PES 13 mi ide bez problema.

e to za zakucavanje, negde sam čuo da je to FIFIN način da zajebava pirate, valjda su stavili da se sajta skidaju apgrejdovi koji ispravljaju te bagove, pa da pirati moraju stalno da ih krekuju..

14. jaooo awwww kako swadak post

15. Peri d platapus
    Jeste neuporedivo bolja. Igrao sam kod druga, ja sam na rehabilitaciji od igrica, pokušavam da napravim nešto od sebe, nakon što sam prošle godine prošo jedva vrlodobar na polugođu i falile su mi 2 ocene da budem odličan. Sad jedino na kompu idem na net i slušam muziku. I razlika je jebeno neuporediva, imam 5 petica i 1 četvorku.
    U svakom slučaju, fifa je milijardu puta bolja, a ubedljivo je superkul ono kad ubacuje podatke iz pravog života, npr kad hoćeš da irgaš el Classico, on ubaci koji igrači su povređeni, kakvo je vreme i tako to..

Srednja škola je pičkin dim...Vratio bih se istog trenutka.

16. jedva vrlodobar na polugođu i falile su mi 2 ocene da budem odličan. Sad jedino na kompu idem na net i slušam muziku. I razlika je jebeno neuporediva, imam 5 petica i 1 četvorku.

http://i.imgur.com/qLkwP.jpg

17. e kapune, odgovorio sam ti gore zašto ti baguje, čisto da ti skrenem pažnju..btw, znam, zaslužujem da me zebavaju ljudi, ali stvar je u tome što ne učim mnogo više nego prošle godine, nego u tome što je pes iscrpljujuć, odigram 4 tekme na pro/top player i ne mogu ništa da radim posle toga što zahteva razmišljanje..

18. Znaci ovo je odlicno. Igras karieru sa jednim igarcem u FIFI (kao become a legend) i se penzionises mozes da budes menadzer. Jako mi se svidja ideja.