ПЕС (и остале фудбалске стимулације)

1. Ушо малопре диграм са Србистаном против Белгистана. Размонтирали ме, ал сам се одушевио кад сам чуо химну на почетку текме. Фала Конами!

2. Ozbiljno ima? Saću vidim....

3. Vid' stvarno ... Vr' ! :)

4. Скидам фифу по први пут у животу. Ваљда буде нешто од ње.

5. Јел има неко да зна како да наместим да ми стрелице служе за кретање играча у фифи 13, ово је највеће срање од контрола које је фифа икад имала. Пробао сам да променим у опцијама, али неће

6. Kad namestasas kontrole, prvo namesti tamo gore ALTERNATIVE ( ili tako nesto), pa tek onda sut, pas i to...

7. Kako se instalira ova FIFA? Ako može neko da mi objasni,detaljnije.

8. uradim ovo sa Daemon tools-om,i onda neće da se krekuje,zacrni mi se ekran i onda me izbaci. U folderu Crack imam dosta ovih FIFAcrashDump.

9. Не знам од кога си скинуо, али ако имаш само фајлове без "сетапа" само то све ископирај у програм фајлс/еаспортс/(ту направиш, пошто га нема јер јелте, раније није постојала фифа 13 :)) Фифа 13 фолдер. Онда крек и покренеш игрицу.

10. origin is not installed and is required to play your game please reinstall origin

11. ae ako neko skine full fificu neka postavi link ođe, oću da vidim kak'a je...

12. Знам да сте постављали сто пута та питања. Је л' има неко коме шљака Пес како треба, а да је скид'о преко линкова? Ја скин'о био неки, кад оно курчина, госпођо.

13. Ne znam na koje linkove misliš, al sam ti posla jedan u Pvt koji meni radi ekstra.

14. Сунце вам јебем, да ли је толико тешко проћи кроз неколико страна и наћи линкове, јебали вас линкови?

15. Јеби га, Бачје, да је на првој страни, лако би' га наш'о, а кад је негде забачен тамо на по' теме, треба ми сат времена да би' наш'о. Треба неко ко има пост на првој страници да га едитује и убаци неки линак.

А ја сам више мислио на ове линкове за скидање, а не на торенат, ал' нема везе. Пробаћу, само треба прво да скинем неки програм за скидање преко торената.

ЕДИТ: Хвала ти, Дебилко. А и теби, Моронко. Ја заборавио да се захвалим, који сам љаксе.

16. Samo da pokažem ovim pesoholičarima kako se prenosi u igru najbolji napadač u ovom trenutku, naravno u pravoj igri. he he
    A ne kao u pes-u bjednih 78 rejting. :(
    http://www.dodaj.rs/f/43/Uz/yNWpJd7/falkao.png

17. Sreća pa se vidi sve. :)

18. ^ Десни клик на слику, па онда на "прикажи слику".

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.