Ko poslednji zadnji 85

1. E,nek' mu je sa srećom :)
    Da gi potroši u zdravlju! :)

2. Ooo, mora da časti u tom slučaju! :)

3. Hehehe,dobro je počelo :)))

4. Odo. Budite mi blagosloveni. :)

5. Ajd', budi pozdravljen! :)

6. Ajd','odi putevima svojim,Čo and may the force be with you! :)

7. Jao, Gogo, tu rečenicu stalno izgovara jedan moj kolega, kad god ga sretnem, samo 'May the force be with you!' :))

8. :uzvratni mah: :)

Mojoj sestri je ta rečenica bila pozdravna poruka na mobilnom :))

http://www.youtube.com/watch?v=ezVib_giTFo&feature=player_embedded
    Vi'te ovo :)))

9. Hahaha, kako jaka stvar...
    Jos kad bi stvarno postojala...:)

10. Joj Gogo, ovo je super! Ovaj moj muški primerak mi je stajao iznad glave dok sam ovo gledala i do sada je bio ubeđen da je svaka molba za masažu ustvari poziv na sex!

11. Ehehheee,super stvarčica :))

12. Ima li ovo da se kupi u slobodnoj prodaji ili mora preko top-shop-a?:D

13. Bem mu,ja bih to uvela pod obavezno svuda-kao HTZ opremu! :))
    Da ekran bude kao bilbord! :)))

14. Ma moze bre i ove velicine...
    Dala bih bogatstvo za ovo, majke mi moje.:)

15. A šta da se radi..osuđene smo da se sporazumevamo i artikulišemo u maniru"Jeeee,sto puta moram da ti ponavljam.."

Ja ne mogu ni sad da poverujem kad kažem nešto,a muž zaboravi ili razume sasvim pedes' levu stvar,a onda se kune da sam baš tako rekla...posle toliko decenija provedenih zajedno.. :/

16. To je zato što oni čuju ono što žele da čuju...već imaju svog prevodioca u glavi...Možda da počnemo da govorimo suprotno od onoga što ustvari želimo?

17. Vala ja vise ne znam ni sta da pricam. Kako god okrenes uvek postignes suprotan efekat, ili nikakav... Tako da sam digla ruke vise od konverzacije sa jacim polom.
    :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.