Ko poslednji zadnji 85

1. Molim lepo...
    Svu mi dzigericu poje'se.:)

2. Ja bih da otvorim temu na forumu sa naslovom "Moderatori, stavite ovu moju defku na naslovnu". Vidim da mnogi to rade i strašno mi se dopada ta fora :D

Samo što sam ipak dovoljno dugo ovde da znam da je to debilizam, pa sad ne mogu :((((
    Šta da radim?! ŠTA?!

3. Pa prijavila si Pekiju, sad nek rešavaju svojim metodama, ali fora je do jaja...

4. Nisam mislila na to natnat, nego bejaše danas otvorena tema na forumu, molba modulatorima da stave neki poster na naslovnu :D
    Mnogo mi se 'đa! :D

5. Ovako: otvori 3-4 dupla, pa probaj, kumi, moli, grizi :)))

6. Put od 1000 pluseva počinje prvim duplim nalogom, taj rad ;))

7. Ovo što Nata predlaže nije loša ideja :))

8. Pa stvarno...ima puno onih koji su ovde samo zbog skora. To mi nikako ne ide u glavu, nisam karijerista :)))

9. Ljudi,ja sam ovde od septembra 2009.
    Dok je bilo bodovanja,"popularnosti",neki se polomili da budu "viđeni" ovde.Da me sad pitate ko je to bio-ne bih znala da kažem.Toliko o popularnosti..
    Ak' je dobra,definicija će sama naći svoje mesto,kao i poster.

10. Slažem se, Gogo... Kao da je ta njihova definicija najvažnija na svetu...

11. Pa,to je moje subjektivno mišljenje,ne mora svako da ga prihvati. :)

12. Možda me nisi razumela, ja se stvarno slažem :)

13. Ja mislim da je ljudima vise stalo da njihova defka bude vidjena. Ima dosta defki, dobrih defki koje nisu vidjene jer su u lose vreme stavljene. I ode, a mogla je biti dobro ocenjena.

14. Ma,razumela sam te,FMN,samo sam osećala potrebu i to da kažem. :)

Caki,zato imamo temu "Predložite definicije.." gde taj propust može da se nadoknadi :)

15. Aha, ok, Gogo :))
    A koje je, po vašem mišljenju, najbolje vreme, otprilike?

16. Jes, a ko ce moju da predlozi?:D

Pa najbolje vreme ti je sabajle do 12, i inace kad navatas da je poslednja defka izbacena pre 10ak minuta...

17. Najbolje vreme je i ujedno,"najopasnije" vreme,oko 20-21h,otprilike,kada je mnogo ljudi na sajtu-pa onda može da ima dobar skor,ali tada i mnogo ljudi "izbacuje" definicije,pa se ta koju postaviš brzo prešalta na sledeće strane(a za to je zadužen Marfijev zakon) :)
    Još ako je neka kilometarska defka posle tvoje.. :)))
    Sve sam to pročitala u jednoj definiciji,al' ne mogu da se kojoj :)

18. Sad je dobro vreme.
    Razmisljam da izbacim nesto, al mi stao mozak.

19. I ja mislim da je tada možda najbolje, u tim večernjim satima, al' u pravu si, brzo ode na drugu stranu :)) Mada, ne mora ni to da znači...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.