Ja bi trebalo da imam bar 400-500 defki sudeći po "stažu" ovde,al' sam lenja i neću da pišem i kad mi se ne piše,stalno mislim da mi gluposti padaju na pamet,i tako..mada ni ovo do sad nije bog zna šta. :)))
Ja sam bila očaaajna,ali sam,srećom imala odmah dobro društvo na forumu(Predražinjo,RD,Muškatla,Tasmanijski đavo),pa sam se osećala dobrodošlo i kao da sam 100 godina tu. :))
Mnogo to znači početniku. :))
Ja bi trebalo da imam bar 400-500 defki sudeći po "stažu" ovde,al' sam lenja i neću da pišem i kad mi se ne piše,stalno mislim da mi gluposti padaju na pamet,i tako..mada ni ovo do sad nije bog zna šta. :)))
Al ne lazi ovu omladinu ovde...
Sta ti tu kilo, po' kila?:D
Ja o svojoj lenjosti neću ni da govorim :)) Nemoj tako, Gogo, dobre su ti defke, jedne od slikovitijih koje sam pročitala... :))
'Fala :)
Ae,da vas više ne lažem,omladino :)))))))))))
:))) Mi smo omladina, Caki :))
Свакако.
Što ne pobedi ti sinoć kad sam te pustila? :)
Па да приводимо крају?
Pa,tek je igrica na polaK :))
I ja kažem, a njima se žuri... :))
Casova je 12.
Pi,da ne urekneš,Caki :)))
Kad se setim na pocetku...Ko mi da minus kunem ga do sutra.:)
Ajde, Caki, izbaci neku defku :))
Izbacila sam...I dade mi neko minus, ruka mu se osusila.:D
A izbacila je :)))
Ja sam bila očaaajna,ali sam,srećom imala odmah dobro društvo na forumu(Predražinjo,RD,Muškatla,Tasmanijski đavo),pa sam se osećala dobrodošlo i kao da sam 100 godina tu. :))
Mnogo to znači početniku. :))
Ja sam samo Pufnu znala, ona me je i uvukla u ovu sektu. I tako mic po mic, i nema mi izlaska.:)
Ja nisam nikoga, sama sam se uvukla i mislim da se neću izvući :)) Lepo mi je ovde :)
Pa,ja nisam nikog znala,ali sam,srećom "upadobranisala" u nji'no društvo.. :)
Al vidis Gogo ti si bas ono, gotovo od pocetka...
Kako si provalila sajt?