U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja bi trebalo da imam bar 400-500 defki sudeći po "stažu" ovde,al' sam lenja i neću da pišem i kad mi se ne piše,stalno mislim da mi gluposti padaju na pamet,i tako..mada ni ovo do sad nije bog zna šta. :)))
Al ne lazi ovu omladinu ovde...
Sta ti tu kilo, po' kila?:D
Ja o svojoj lenjosti neću ni da govorim :)) Nemoj tako, Gogo, dobre su ti defke, jedne od slikovitijih koje sam pročitala... :))
'Fala :)
Ae,da vas više ne lažem,omladino :)))))))))))
:))) Mi smo omladina, Caki :))
Свакако.
Što ne pobedi ti sinoć kad sam te pustila? :)
Па да приводимо крају?
Pa,tek je igrica na polaK :))
I ja kažem, a njima se žuri... :))
Casova je 12.
Pi,da ne urekneš,Caki :)))
Kad se setim na pocetku...Ko mi da minus kunem ga do sutra.:)
Ajde, Caki, izbaci neku defku :))
Izbacila sam...I dade mi neko minus, ruka mu se osusila.:D
A izbacila je :)))
Ja sam bila očaaajna,ali sam,srećom imala odmah dobro društvo na forumu(Predražinjo,RD,Muškatla,Tasmanijski đavo),pa sam se osećala dobrodošlo i kao da sam 100 godina tu. :))
Mnogo to znači početniku. :))
Ja sam samo Pufnu znala, ona me je i uvukla u ovu sektu. I tako mic po mic, i nema mi izlaska.:)
Ja nisam nikoga, sama sam se uvukla i mislim da se neću izvući :)) Lepo mi je ovde :)
Pa,ja nisam nikog znala,ali sam,srećom "upadobranisala" u nji'no društvo.. :)
Al vidis Gogo ti si bas ono, gotovo od pocetka...
Kako si provalila sajt?