Ko poslednji zadnji 85

1. Bogami,pored nje,imam jos tri sestrica,a najstariji ima 5 godina.Ne mozes zamisliti koji je to atak na moju cilu:)

2. I to sve od jedne sestre ili...? :)
    Laku noć, Pajko, lepo spavaj...

3. Ne od jedne,od 3,koje su u Bg-u,ima ih i u Sloveniji (Bogu hvala,pa su dalje od moje lobanje),pa sirom Vojvodine...Ima ih 9 ukupno :)

4. E a kako to ono vi bese radite...

JA JEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!!!

Jel tako? Jel to dobro? :)

5. Joj... :)) Blago tebi :))

6. Sta ces,brojna familija...Keva ima 5 rodjenih sestara,a svaka po dvoje dece.K'o mandovi smo:)

7. Otaku, ovo nije ta tema :))

O, stvarno vas mnogo ima :) Mi nismo tako brojni :))

8. E,bilo je lepo kad sam bio klinja,poklona od tetaka,samo tako.Sad,kad sam konjina,sve naplatise dvostruko:)Nosi zimnicu sa pijace,vozi ovamo,onamo...

9. Vidi kera skače ko životinja!!!

10. Sve ima svojih prednosti i mana... :)

11. Meni je baš drago što sam poslednja :)

12. I meni je sto nisi :)

13. Čisto da vidim da l' si u pripravnosti :))

14. Cuj,da li sam pripravan...Do pola tri jesam,onda krece repriza ski skokova na tv-u.Izdrzi do tad i pobedjujes:)

15. E, može, to mi odgovara :))

16. Eto,bas je lepo kad se sve tako lepo dogovorimo...Al' da mi drugi put pustis,kad udjemo u finale:)

17. Hoću :)) Znaš kako, neće skoro zaključavati, a ja sam pobedila u prethodnoj, tako da mi nije do pobede :) Samo pravim društvo pobedniku :))

18. A,pobednik je kad zakljucaju?E,ja mislio da je onaj koji ne spava...Nema veze,,posto si tako dobra,glasacu za tebe da pobedis:)

19. Joj, pa nisi znao? Niko ti nije objasnio pravila? Eee... :)) Ne, ne, hvala tebi, al' mnogo je dvaput zaredom :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.