Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Bogami,pored nje,imam jos tri sestrica,a najstariji ima 5 godina.Ne mozes zamisliti koji je to atak na moju cilu:)
laku noc
I to sve od jedne sestre ili...? :)
Laku noć, Pajko, lepo spavaj...
Ne od jedne,od 3,koje su u Bg-u,ima ih i u Sloveniji (Bogu hvala,pa su dalje od moje lobanje),pa sirom Vojvodine...Ima ih 9 ukupno :)
E a kako to ono vi bese radite...
Jel tako? Jel to dobro? :)
Joj... :)) Blago tebi :))
Sta ces,brojna familija...Keva ima 5 rodjenih sestara,a svaka po dvoje dece.K'o mandovi smo:)
Otaku, ovo nije ta tema :))
O, stvarno vas mnogo ima :) Mi nismo tako brojni :))
E,bilo je lepo kad sam bio klinja,poklona od tetaka,samo tako.Sad,kad sam konjina,sve naplatise dvostruko:)Nosi zimnicu sa pijace,vozi ovamo,onamo...
Vidi kera skače ko životinja!!!
Sve ima svojih prednosti i mana... :)
Meni je baš drago što sam poslednja :)
I meni je sto nisi :)
Čisto da vidim da l' si u pripravnosti :))
Cuj,da li sam pripravan...Do pola tri jesam,onda krece repriza ski skokova na tv-u.Izdrzi do tad i pobedjujes:)
E, može, to mi odgovara :))
Eto,bas je lepo kad se sve tako lepo dogovorimo...Al' da mi drugi put pustis,kad udjemo u finale:)
Hoću :)) Znaš kako, neće skoro zaključavati, a ja sam pobedila u prethodnoj, tako da mi nije do pobede :) Samo pravim društvo pobedniku :))
A,pobednik je kad zakljucaju?E,ja mislio da je onaj koji ne spava...Nema veze,,posto si tako dobra,glasacu za tebe da pobedis:)
Joj, pa nisi znao? Niko ti nije objasnio pravila? Eee... :)) Ne, ne, hvala tebi, al' mnogo je dvaput zaredom :)