Ko poslednji zadnji 85

1. Ma,nije,a posto se vozis 65-icom,glasacu za tebe i iduci put :)

2. I ti isto? Pa, šta je ovo večeras, svi su na toj liniji :))

3. Nekad sam se vozio,otkad su je produzili do Kose i promenili deo trase,ne vozim se tim busom.

4. Aha... Pa, dobro, onda je mala šansa da se sretnemo :)

5. To je dobro,ne bih da te prepadnem:)

6. Zar si toliko strašan? :))

7. Jeziv sam...Odoh.Cestitam ti na danasnjoj pobedi i zelim laku noc.

8. Pridružujem se čestitkama... :)

9. :) Ćao, Mar! :) Što ne spavaš?

10. Gledala sam filmove, a i spavala sam po podne. Uskoro... :)
    A vi? A što i da pitam, to je običaj već! :))

11. ništa komšinice, evo i ja da ti čestitam na pobedi :)

12. Ja sam treća smena, Mar, znaš to :))

Ma, nisam pobedila, Reme, još uvek :)

13. Aj laku noć ljudi.... Vidimo se sutra :)

14. Ajd', komšija, lepo spavaj :)

15. Laku noć reme... :)
    Forget, koliko ti spavaš? Brinem se jer sam opet počela previše, valjda zbog ovih praznika, i buljenja u tv... Ja do podne ne mogu da funkcionišem, a treba nešto čitati. :)

16. Znaš kako, poslednjih nekoliko dana legnem u 4, ustanem oko podne... Kad sam išla na faks, isto legnem u 3, 4, a ustanem u 7,8... :) Ma, ja sam poremetila to spavanje, užas jedan...

17. Nije to loše...to rano, ili da je bar u 10. :) Kod mene podne, pa posle podne, i provalila sam da ima sve to veze sa obavezama. hahaha Kada ih čovek ima više, manje spava. Moraću da primenim taj recept. :))

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.