Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Muzika.

Kuca je tamo gde je...?

2. ... Gde su mi prijatelji, i gde se osećam dobro.

Ambicija, ili život punim plućima?

3. Porodica.

Koji naglasak ne volis nikako?

4. Pogrešan. Alergičan sam na takve stvari.

Da li paziš na one koje voliš, ili na one koji tebe vole?

5. Oni koje volim, vole mene. Pazim na njih kad je potrebno.

Posao iz snova je..?

6. Za mene, diplomatija.

IP

7. Arheologija i psihologija.

Da li radiš svoj posao iz snova?

8. Jos uvek ne, jer studiram.

Tvoja uzrecica je..?

9. Moja uzrečica je : To je ključno i Strašnoooo.:)

IP?

10. Gospode... Dzem! (citat iz crtanog filma)

IP.

11. Fin sam, života mi, imam ih jedno brdo, pa ono.. :)

Kako se osećaš posle hladnog tuša?

12. Ne konzumiram hladan tuš.

Block Out ili EKV?

13. Riblja Corba.
    Tuborg ili Merak?

14. Merak! :D

Mandarina ili pomorandža?

15. moze oba

droga ili burek?

16. Postoji, ih, koliko puta sam bila tamo! :)

Kako izgleda tvoja idealna plaža?

17. Kao prvo, mora biti na Lošinju ili recimo u Poreču ili Rovinju, kamenčići su beli, uglačani i sitni, pomešani sa peskom u kome možeš da tražiš školjkice, ima i poneki veliki i ravan kamen, da možeš na njega da staviš peškir ako želiš. Nije potpuno na suncu, jer od iskrivljenih borova mestimično pada treperava senka. U pitanju je manja uvala, more je mirno i bistro, gusto i glatko kao ulje, a čak i na dubini od trideset metara nazireš morske krastavce na dnu, ali u tom delu je dole već snežno beli pesak. Sa strane su suve i glatke stene sa kojih možeš da se bućneš u svom stilu (na glavu elegantno, bomba, nesigurno na noge...)Miriše na smolu borova, duva blagi vetrić, nema buke iz kafića, jedini zvuk stvaraju talasići kada povlače sa sobom kamenčiće...Tako nekako :)

Voliš li more koliko i ja?

18. Kakav opis! :))) Znam u Bigovu takvu plažu.
    Mislim da je već bespotrebno reći da more obožavam! Zbog opisa sada osećam i mirise.

Šta je toliko zanimljivo na planini leti?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.