Rekreativno, išla godinu dana na zumbu, onda usporila zbog problema sa kičmom. Sad radim sama vežbe oblikovanja. Slobodno pukni od smeha i reci da sam penzionerka. :-)
Kad si se poslednji put nasmejao/nasmejala od srca?
Idealno zimovanje me slabo zanima, ali recimo: da je sunčano i da mi nije hladno.
Idealno letovanje: da sam u društvu čoveka koji me voli, ne gnjavi i koji me zasmejava; da je sunčano; da se budim prirodno, bez budilnika; da je more čisto; da nemam nijednu brigu na pameti.
Nastavnika matematike iz srednje... Definitivno broj jedan. Bio je mnogo strog i zeznut lik, ali njegovih bisera se sećamo i danas (10ak godina posle).
Moji starci su radoholičari. Nikada ne bih želeo da budem toliko predan poslu, da zanemarim svoj socijalni život, ali izgleda da iver, ni u ovom slučaju, neće pasti daleko od klade.
Ne bih volela da postanem nervozna kao moj tata i da kad nešto počnem da pričam, totalno odlutam od glavne teme kao moja mama. Osim toga, nemam šta da im zamerim. :-)
Koliko sati ti prija da spavaš noću (a da se probudiš prirodno)?
Spavanje u trajanju 5 do 6 sati mi je sasvim dovoljno da budem odmoran i skoncentrisan ceo dan, a prirodno se budim (bez budilnika) nešto pre 07:00 bez obzira na to kada sam zagrlio jastuk (navika).
Malo je diskutabilno da ja pričam o svojim vrilinama ali ajde.
Najveća vrilina neka bude, poštenje odnosno časti i takve stvari.
Dosta toga sam spreman da učinim za najboljeg ortaka iako znam da će mi se malo od toga vratiti.
Mane: pre svega sam previše tvrdoglav. Veliki živac, umem neverovatno brzo da planem.
Zbog toga sam nekoliko puta rekao pre svega roditeljima nešto što nikako nisam smeo niti sam imao pravo da tako nešto kažem. Dobra strana je što ne udaram druge već kad se baš iznerviram lupim rukom od zid zbog toga sam jednom skoro pa slomio šaku.
Takodje češto suviše malo cenim nešto što drugi učine za mene a umem i da preuveličam kad urade nešto loše.
Jesam.
Koje pivo najčešće piješ?
Rogonju
Najbolje pivo koje si piJo?
Nektar
Koliko imaš godina?
31
Da li očekuješ puno novogodišnjih poklona?
Niti jedan jedini...
Koji telefon trenutno koristiš?
Ajfon 4 i jednu malu Nokiju, ne znam ni koji je model, iskrena da budem
Da li čitaš dnevnu štampu i ako da, koju?
Svaki dan prelistam "Glas Srpske" a ponekad i "Blic".
Da li se baviš nekim spotom, bilo profesionalno bilo rekreativno?
Rekreativno, išla godinu dana na zumbu, onda usporila zbog problema sa kičmom. Sad radim sama vežbe oblikovanja. Slobodno pukni od smeha i reci da sam penzionerka. :-)
Kad si se poslednji put nasmejao/nasmejala od srca?
Bilo kakav vid rekreacije je jako pohvalan. Bilo kakav ples (trbušni, zumba...) ili trčkaranje, pa i vežbe oblikovanja :)
Poslednji put sam se valjao od smeha sinoć...
Omiljena knjiga?
(Šta ili ko te je tako nasmejao?)
Nemam jednu. Izabrala bih tri:
1. Avanture nevaljale devojčice (Ljosa)
2. Svila (Bariko)
3. Ostani tu (Macantini)
Kog autora-koju autorku sa sajta bi voleo da upoznaš lično?
Ne bih imao ništa protiv upoznavanja sa bilo kim sa sajta uz neko pivo ili kaficu, ali nemam sad nekog određenog...
Čime bi se voleo/la baviti u životu (nevezano za sadašnju profesiju)?
Ataše za kulturu u našem konzulatu ili ambasadi, u nekoj, ako je moguće, civilizovanoj zemlji. Ili da radim na projektima UNICEF.
Koji strani jezik bi voleo/volela da govoriš tačno i tečno?
Francuski je broj jedan, ali ne bih imao ništa protiv čajneskog.
Kako zamišljaš idealno zimovanje i idealno letovanje u nekoliko reči?
Idealno zimovanje me slabo zanima, ali recimo: da je sunčano i da mi nije hladno.
Idealno letovanje: da sam u društvu čoveka koji me voli, ne gnjavi i koji me zasmejava; da je sunčano; da se budim prirodno, bez budilnika; da je more čisto; da nemam nijednu brigu na pameti.
Kojeg nastavnika ili profesora se rado setiš?
Nastavnika matematike iz srednje... Definitivno broj jedan. Bio je mnogo strog i zeznut lik, ali njegovih bisera se sećamo i danas (10ak godina posle).
Omiljeni alkohol i omiljena cigareta?
Slabo pijem alkohol, ali recimo Martini Rosso sa malo leda i ceđenom narandžom; Bailey's osnovnog ukusa ili ukus biscotti; crno vino Colazzi.
Za cigarete ne znam, nikad ih ne koristim.
Koju manu svojih roditelja nikada ne bi voleo/volela da vidiš kod sebe?
Moji starci su radoholičari. Nikada ne bih želeo da budem toliko predan poslu, da zanemarim svoj socijalni život, ali izgleda da iver, ni u ovom slučaju, neće pasti daleko od klade.
Isto pitanje
Ne bih volela da postanem nervozna kao moj tata i da kad nešto počnem da pričam, totalno odlutam od glavne teme kao moja mama. Osim toga, nemam šta da im zamerim. :-)
Koliko sati ti prija da spavaš noću (a da se probudiš prirodno)?
Spavanje u trajanju 5 do 6 sati mi je sasvim dovoljno da budem odmoran i skoncentrisan ceo dan, a prirodno se budim (bez budilnika) nešto pre 07:00 bez obzira na to kada sam zagrlio jastuk (navika).
Najveća vrlina i najveća mana?
Malo je diskutabilno da ja pričam o svojim vrilinama ali ajde.
Najveća vrilina neka bude, poštenje odnosno časti i takve stvari.
Dosta toga sam spreman da učinim za najboljeg ortaka iako znam da će mi se malo od toga vratiti.
Mane: pre svega sam previše tvrdoglav. Veliki živac, umem neverovatno brzo da planem.
Zbog toga sam nekoliko puta rekao pre svega roditeljima nešto što nikako nisam smeo niti sam imao pravo da tako nešto kažem. Dobra strana je što ne udaram druge već kad se baš iznerviram lupim rukom od zid zbog toga sam jednom skoro pa slomio šaku.
Takodje češto suviše malo cenim nešto što drugi učine za mene a umem i da preuveličam kad urade nešto loše.
Svidja mi se pitanje stoga postavljam isto...