Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
stav mi je takav da ne vjerujem u sreću, nesreću, vrline i mane. učim iz svojih postupaka i nastojim da ne ponavljam greške.
kad bi bio insekt, bio bi...
... buba švargla. Ma sprdam se, aj neka pude pčela.
Da možeš da se vratiš u prošlost, da li bi nešto promenio?
Naravno, mene pomalo irtira onaj stavi "da mogu da se vratim, opet bih sve isto uradio" možda zato što sam ja napravio brdo grešaka pa tako mislim da su i drugi...
Zaljubljen si?
Jao, jesam.
Šta planiraš sutra da radiš, vikend je?
Kao i svakog vikenda, učiću...
Tvoji najveći strahovi?
Инекција... и игла уопштено...
Какво је вријеме код вас?
Suncano, ali vetrovito; nije zima, ali vetar unosi malu nervozu u ljude.
Imas li neki fim da mi preporucis?
della morte della amore (ne znam da li sam dobro napisao), memento, donnie darko, fear and loathing in las vegas - sve odlični filmovi
kad smo kod teme, evo jedne slične: neku muziku kvalitetnu da preporučiš?
Zavisi kog žanra, ako oš neku tešku dramu gledaj Rekvijem za snove ili Detachment oba filma jebu kevu koliko su dobra. Ako hoćeš neku misti-triler priču onda gledaj Mašinistu. ako hoćeš neki vestern onda pogledaj Voz u 3:10 za Jumu ali ovaj rimejk pošto jebe sestru koliko je dobar + gluma Bejla kobjašnjava. Ako hoćeš neku komediju gledaj Smrti na sahrani ali nemoj ako ne gotiviš engleski humor.
Ako hoćeš neki lagan film za ove zimske dane pogledaj Henrijev zločin sa Neom odnosno Kijano Rivsom. I za kraj ako hoćeš neki ljubavni gledaj Notebook moja keva je plaka uz njega i kaže da je super. Predložio bih ti i neki epski spektakl ali vidim da si djevojka pa reko da te to ne zanima.
Neki žešće depresivni film zbog koga ste suzu pustili je?
Pa hvala, momci, na preporukama, a evo da odgovorim na oba pitanja.
Od muzike bih mogla da preporucim jedan skotski indi pop bend, zove se Belle and Sebastian. Muzika je lagana, tekstovi su provokativni.
I jedan italijanski indi rok bend, zove se Baustelle.
"Ljubav u doba kolere" nije depresivan film, ali me je rasplakao.
Da mozes da biras koju god destinaciju zelis da odes na desetodnevno letovanje, kuda bi otisao/otisla?
Verovatno neka Kuba, Haviaji ili Grčka(zbog jeftinih girosa)
Romantičan/na si?
Pa mislim da nisam narocito,, sasvim sigurno ne u onom sladunjavom smislu te reci.
Da li te je kad si bio mali/mala bio blam da nosis kisobran? :-)
Јесте, и због тога га дан-данас не носим, од кад кева не може да ме натера на то.
Шта си ручао/ла данас?
Jok, voleo sam da bodem ljude sa njim!
Pesma koju u poslednje vreme stalno vrtis?
Da odgovorim na oba postavljena pitanja.
Grilovala ribu i skuvala pirinac. Posle se otkinula od cokolade.
U poslednje dve nedelje cesto slusam pesmu "Una come te" italijanskog pevaca Cesare Cremonini. Jako me oraspolozi i spot je simpatican.
Da li pevas kad se tusiras?
Ponekad i to uglavnom narodnjake.
KOJI JE KURAC SA OVOM VUKAJLIJOM SVAKI PUT NEKO PRE MENE ODGOVORI!
Imaš prijatelja za koga smatraš da ti je prijatelj/ca za ceo ćivot?
Ma iskuliraj, prijatelju, nije nista sa sajto,, nego nas je mnogo. :-)
Imam, drugarica Jaca iz osnovne skole. Kuma sam joj bila na vencanju pre osam godina.
I Isidora. Upoznale smo se na kursu engleskog jezika, davno. Ona je imala osam, a ja sedam godina. Jos tako male smo shvatile da se slazemo i evo vec 24 godine se druzimo istim intenzitetom.
Da li ti smeta kad razgovaras sa nekim, a on/ona ne skine naocare za sunce?
Jok, nek mi gleda u sise ako hoce! lloolololol
Redovno slušaš Darka i Marka?
Uvek kad postoji neki razlog da ustanem jako rano, na primer kad moram da idem kod zubara pa u kolima slušam :)
Šta misliš o nošenju majica i trenerki sa američkim bojama?