Uglavnom me baš briga, ali ponekad me smori vetar...Ako ima jakog vetra onda mrzim i njega i kišu i sve...onda ne idem nigde. Ni do radnje, ni nigde. Sedim gladan kući i uživam u toplom. :)
*Gladan, jer ne mogu da jedem bez 'leba, a jedem puno leba, tako da mi malo 'leba ništa ne znači. :)
Osećam se super u udobnom ambijentu. Ništa drvene stolice i tome slično, nego sve onako mekano. Npr moja soba. U njoj, em što imam 5 jastuka, em je sve mekano, em ima milion suvenira koje volim da gledam i uživam u uspomenama.
ne baš.
A ti?
Super. :)
U meri - pradeda bi bio ponosan da me vidi. Samo brke nemam. :)
Da li si zanimljiva? (malo proširi taj pojam, slobodno se raspiši itd) ;)
Mimo sveta u ogromnoj meri... a da li je to zanimljivo, pojma nemam. Nekom nenormalnom čoveku valjda jeste. :)))
Da li vreme utiče na tvoje raspoloženje, ili te baš briga? :)
Uglavnom me baš briga, ali ponekad me smori vetar...Ako ima jakog vetra onda mrzim i njega i kišu i sve...onda ne idem nigde. Ni do radnje, ni nigde. Sedim gladan kući i uživam u toplom. :)
*Gladan, jer ne mogu da jedem bez 'leba, a jedem puno leba, tako da mi malo 'leba ništa ne znači. :)
Da li si budista? i zašto nisi?
Da.
Da li jedeš supu pre ili posle glavnog jela i zašto?
Pre, zato što volim.
Da li pričaš u snu?
Valjda mi nije običaj, ponekad...
U kakvom ambijentu se najbolje osećaš, mislim na zatvoren prostor?
Osećam se super u udobnom ambijentu. Ništa drvene stolice i tome slično, nego sve onako mekano. Npr moja soba. U njoj, em što imam 5 jastuka, em je sve mekano, em ima milion suvenira koje volim da gledam i uživam u uspomenama.
Kada si nervozna da li si sklona nasilju?
Ne, ja i kad se bijem nisam nervozan. lolllololoo
Omiljeni dorucak ?
Naravno. :) Ali se odlučujem za šetnju u tom slučaju, ili neko pisanje.
Da li voliš poeziju, pišeš li je možda? :)
Volim, ne pisem, a ne volim kad mi neko preskoci pitanje.
Nisam videla. :) Neko voće i kafa.
Da li voliš da plivaš?
Da
Da li znaš da plivaš?
Da!
Da li voliš da planiraš kako ćeš provesti svoje slobodno vreme?
Da. Imam sve isplanirano u narednih par meseci, a u grubim crtama i godina. :)
Da li često trčiš za prevozom?
Svaki dan.
Na koji bazen ideš?
11. april najčešće.
Da li si ikada gledao golu komšinicu kako se presvlači?
Ne... kad bolje razmislim i ne želim... mada sada ima nova zgrada preko puta, ima neke komšinice što bi ih čitao!
Živiš u kući?
Da.
Da li konzumiraš masno?
Uglavnom ne.
Imaš li običaj da kasniš?