Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Retko.

Šta si poslednje odgledala/o na TV-u?

2. Neku epizodu Očajnih domaćica.

Da li voliš grafite?

3. Ču volim. Radi(o)m. Jednom me uhvatili, pa uhvatili pa sam prestao. :)

Da li voliš opasnost tj. da li si adrenalin džanki?

4. O, da... Ali slabo imam ožiljaka, što je čudo. :)

Imaš li nekog kućnog ljubimca?

5. Mačka Mićuna. Ko braća smo, a i skroz isto se ponašamo. Keva mi otvorila oči kad mi je ukazala na silne sličnosti između mene i Mićuna. A prethodni mi se zvao Ćubrilo. Da, ja biram imena. :)

Da li se linjaš?

6. Hahaha I ja biram imena...
    Da, linjam se, mora to tako, ali nije strašno. :)

Da li voliš da uskačeš u vodu sa velike visine?

7. Ne volem. Al volem da plešem niz stepenice. Dvaput. Sa posledicama. :)

Jesi pala nekad niz stepenice?

8. Jesam, ali ne sećam se baš tog trenutka. Pričali su mi posle... :)))

Da li voliš dugo da spavaš?

9. U poslednje vreme, da. Druga smena cele godine, još završna...umesto da učim nešto za faks, ja spavam... šablonski život. :)

Da li voliš jednolične dane?

10. Ne volim ih, i nisu mi... stvaraju mi nervozu, pa ih izbegavam koliko mogu.

Šta najviše ceniš kod svojih prijatelja?

11. Njihovu neizmernu strpljivost. :)

Da li često gledaš na sat?

12. Ne, ne nosim sat.

Glavom kroz zid ili sto puta meri jednom seci? :)

13. Prvo merim, pa onda glavom kroz zid. :)

Da li konzumiraš pivo?

14. Da, kako ovu zimu podneti... :)

Da li voliš da se zorom vraćaš kući vikendom? :)

15. Zorom uvek. Nebitno da li je vikend ili ne. Još ako je i moj drugar Mlinko tu, i ako smo pijani. Uvek. Pošto nema buseva u zoru, ja i on polako 3km peške, pijani. Usput razgovaramo, a ti razgovori su legendarni. Takođe volim (malo manje) kad se vrćem sam, ne mora da sam pijan, al obično jesam, i hodam po sred ulice...a sve što se čuje su moji koraci. :)

Da li se opijaš kada nemaš para?

16. E, to je tako lepo. :))) Bez problema, bolje je pitanje kako biti trezan. :)

Da li se nečega plašiš?

17. Сад не знам, ваљда ничега. Побеђујем страхове углавном. Бојао сам се неке ћелаве мафије која ме је тукла једном. А онда сам видео да су ко шакали, нападају само у чопору, па сам то средио и не бојим се више. Бојао сам се оне девојчице масне косе из Круга, ал сам га пре неко вече поново гледао (након 5 година) сам у мраку, и сад ми више не ствара трауму. :)

Шта је за тебе уметност?

18. Eh... od onog osećaja da ne možeš da plačeš ili da se smeješ baš uvek, i da je to pravi način da to ostvariš u svakom trenutku, ili da nemaš drugi način da obuhvatiš svet jer je previše veliki...I kada nešto tako ugledaš, postane ti jasna lepota. Dobar osećaj, ništa više. :)

Koju umetnost najviše voliš?

19. Писање и сликање. Више волим писање, јер ми је за сликање потребно више ствари, а поједине гране те уметности су илегалне. ;)
    Писање, с друге стране, ми даје потпуну слободу и могу да га креирам како ја желим. Пост-апокалиптични свет ми је најдражи у причама. :)

Омиљени писац?

20. Dostojevski, Kundera, Popa... verovatno ima još.

Isto pitanje. :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.