Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Retko.

Šta si poslednje odgledala/o na TV-u?

2. Neku epizodu Očajnih domaćica.

Da li voliš grafite?

3. Ču volim. Radi(o)m. Jednom me uhvatili, pa uhvatili pa sam prestao. :)

Da li voliš opasnost tj. da li si adrenalin džanki?

4. O, da... Ali slabo imam ožiljaka, što je čudo. :)

Imaš li nekog kućnog ljubimca?

5. Mačka Mićuna. Ko braća smo, a i skroz isto se ponašamo. Keva mi otvorila oči kad mi je ukazala na silne sličnosti između mene i Mićuna. A prethodni mi se zvao Ćubrilo. Da, ja biram imena. :)

Da li se linjaš?

6. Hahaha I ja biram imena...
    Da, linjam se, mora to tako, ali nije strašno. :)

Da li voliš da uskačeš u vodu sa velike visine?

7. Ne volem. Al volem da plešem niz stepenice. Dvaput. Sa posledicama. :)

Jesi pala nekad niz stepenice?

8. Jesam, ali ne sećam se baš tog trenutka. Pričali su mi posle... :)))

Da li voliš dugo da spavaš?

9. U poslednje vreme, da. Druga smena cele godine, još završna...umesto da učim nešto za faks, ja spavam... šablonski život. :)

Da li voliš jednolične dane?

10. Ne volim ih, i nisu mi... stvaraju mi nervozu, pa ih izbegavam koliko mogu.

Šta najviše ceniš kod svojih prijatelja?

11. Njihovu neizmernu strpljivost. :)

Da li često gledaš na sat?

12. Ne, ne nosim sat.

Glavom kroz zid ili sto puta meri jednom seci? :)

13. Prvo merim, pa onda glavom kroz zid. :)

Da li konzumiraš pivo?

14. Da, kako ovu zimu podneti... :)

Da li voliš da se zorom vraćaš kući vikendom? :)

15. Zorom uvek. Nebitno da li je vikend ili ne. Još ako je i moj drugar Mlinko tu, i ako smo pijani. Uvek. Pošto nema buseva u zoru, ja i on polako 3km peške, pijani. Usput razgovaramo, a ti razgovori su legendarni. Takođe volim (malo manje) kad se vrćem sam, ne mora da sam pijan, al obično jesam, i hodam po sred ulice...a sve što se čuje su moji koraci. :)

Da li se opijaš kada nemaš para?

16. E, to je tako lepo. :))) Bez problema, bolje je pitanje kako biti trezan. :)

Da li se nečega plašiš?

17. Сад не знам, ваљда ничега. Побеђујем страхове углавном. Бојао сам се неке ћелаве мафије која ме је тукла једном. А онда сам видео да су ко шакали, нападају само у чопору, па сам то средио и не бојим се више. Бојао сам се оне девојчице масне косе из Круга, ал сам га пре неко вече поново гледао (након 5 година) сам у мраку, и сад ми више не ствара трауму. :)

Шта је за тебе уметност?

18. Eh... od onog osećaja da ne možeš da plačeš ili da se smeješ baš uvek, i da je to pravi način da to ostvariš u svakom trenutku, ili da nemaš drugi način da obuhvatiš svet jer je previše veliki...I kada nešto tako ugledaš, postane ti jasna lepota. Dobar osećaj, ništa više. :)

Koju umetnost najviše voliš?

19. Писање и сликање. Више волим писање, јер ми је за сликање потребно више ствари, а поједине гране те уметности су илегалне. ;)
    Писање, с друге стране, ми даје потпуну слободу и могу да га креирам како ја желим. Пост-апокалиптични свет ми је најдражи у причама. :)

Омиљени писац?

20. Dostojevski, Kundera, Popa... verovatno ima još.

Isto pitanje. :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.