Mačka Mićuna. Ko braća smo, a i skroz isto se ponašamo. Keva mi otvorila oči kad mi je ukazala na silne sličnosti između mene i Mićuna. A prethodni mi se zvao Ćubrilo. Da, ja biram imena. :)
Zorom uvek. Nebitno da li je vikend ili ne. Još ako je i moj drugar Mlinko tu, i ako smo pijani. Uvek. Pošto nema buseva u zoru, ja i on polako 3km peške, pijani. Usput razgovaramo, a ti razgovori su legendarni. Takođe volim (malo manje) kad se vrćem sam, ne mora da sam pijan, al obično jesam, i hodam po sred ulice...a sve što se čuje su moji koraci. :)
Сад не знам, ваљда ничега. Побеђујем страхове углавном. Бојао сам се неке ћелаве мафије која ме је тукла једном. А онда сам видео да су ко шакали, нападају само у чопору, па сам то средио и не бојим се више. Бојао сам се оне девојчице масне косе из Круга, ал сам га пре неко вече поново гледао (након 5 година) сам у мраку, и сад ми више не ствара трауму. :)
Eh... od onog osećaja da ne možeš da plačeš ili da se smeješ baš uvek, i da je to pravi način da to ostvariš u svakom trenutku, ili da nemaš drugi način da obuhvatiš svet jer je previše veliki...I kada nešto tako ugledaš, postane ti jasna lepota. Dobar osećaj, ništa više. :)
Писање и сликање. Више волим писање, јер ми је за сликање потребно више ствари, а поједине гране те уметности су илегалне. ;)
Писање, с друге стране, ми даје потпуну слободу и могу да га креирам како ја желим. Пост-апокалиптични свет ми је најдражи у причама. :)
Retko.
Šta si poslednje odgledala/o na TV-u?
Neku epizodu Očajnih domaćica.
Da li voliš grafite?
Ču volim. Radi(o)m. Jednom me uhvatili, pa uhvatili pa sam prestao. :)
Da li voliš opasnost tj. da li si adrenalin džanki?
O, da... Ali slabo imam ožiljaka, što je čudo. :)
Imaš li nekog kućnog ljubimca?
Mačka Mićuna. Ko braća smo, a i skroz isto se ponašamo. Keva mi otvorila oči kad mi je ukazala na silne sličnosti između mene i Mićuna. A prethodni mi se zvao Ćubrilo. Da, ja biram imena. :)
Da li se linjaš?
Hahaha I ja biram imena...
Da, linjam se, mora to tako, ali nije strašno. :)
Da li voliš da uskačeš u vodu sa velike visine?
Ne volem. Al volem da plešem niz stepenice. Dvaput. Sa posledicama. :)
Jesi pala nekad niz stepenice?
Jesam, ali ne sećam se baš tog trenutka. Pričali su mi posle... :)))
Da li voliš dugo da spavaš?
U poslednje vreme, da. Druga smena cele godine, još završna...umesto da učim nešto za faks, ja spavam... šablonski život. :)
Da li voliš jednolične dane?
Ne volim ih, i nisu mi... stvaraju mi nervozu, pa ih izbegavam koliko mogu.
Šta najviše ceniš kod svojih prijatelja?
Njihovu neizmernu strpljivost. :)
Da li često gledaš na sat?
Ne, ne nosim sat.
Glavom kroz zid ili sto puta meri jednom seci? :)
Prvo merim, pa onda glavom kroz zid. :)
Da li konzumiraš pivo?
Da, kako ovu zimu podneti... :)
Da li voliš da se zorom vraćaš kući vikendom? :)
Zorom uvek. Nebitno da li je vikend ili ne. Još ako je i moj drugar Mlinko tu, i ako smo pijani. Uvek. Pošto nema buseva u zoru, ja i on polako 3km peške, pijani. Usput razgovaramo, a ti razgovori su legendarni. Takođe volim (malo manje) kad se vrćem sam, ne mora da sam pijan, al obično jesam, i hodam po sred ulice...a sve što se čuje su moji koraci. :)
Da li se opijaš kada nemaš para?
E, to je tako lepo. :))) Bez problema, bolje je pitanje kako biti trezan. :)
Da li se nečega plašiš?
Сад не знам, ваљда ничега. Побеђујем страхове углавном. Бојао сам се неке ћелаве мафије која ме је тукла једном. А онда сам видео да су ко шакали, нападају само у чопору, па сам то средио и не бојим се више. Бојао сам се оне девојчице масне косе из Круга, ал сам га пре неко вече поново гледао (након 5 година) сам у мраку, и сад ми више не ствара трауму. :)
Шта је за тебе уметност?
Eh... od onog osećaja da ne možeš da plačeš ili da se smeješ baš uvek, i da je to pravi način da to ostvariš u svakom trenutku, ili da nemaš drugi način da obuhvatiš svet jer je previše veliki...I kada nešto tako ugledaš, postane ti jasna lepota. Dobar osećaj, ništa više. :)
Koju umetnost najviše voliš?
Писање и сликање. Више волим писање, јер ми је за сликање потребно више ствари, а поједине гране те уметности су илегалне. ;)
Писање, с друге стране, ми даје потпуну слободу и могу да га креирам како ја желим. Пост-апокалиптични свет ми је најдражи у причама. :)
Омиљени писац?
Dostojevski, Kundera, Popa... verovatno ima još.
Isto pitanje. :)