Pitajte ovoga ispod, ali pre toga odgovorite onome iznad (18)

1. Nemam običaj, možda mi ponekad izleti, ali me drži 2 i po minuta.

Da ne živiš ovde, gde bi voleo da živiš?

2. U nekoj planini. :)

Da li volis sneg?

3. Volim, ali samo u slobodno vreme.

Da li si više za sanke ili dupekliz?

4. Nijedno!

Volis li sport?

5. Volim. Svakojaki :)

Nosiš hulahopke/duge gaće?

6. Samo uz suknju, ali ne gaće, mislim ne duge gaće. :)))

Da li ti fotelja ponekad služi umesto čiviluka?

7. Često.
    Koliko si udaljena od najbliže osobe (bukvalno)?

8. Pa ne fotelja, pre stolica, ali na kratko, mali mi je stan, pa ne trpi lom :)

Da li smatraš glupom konverzaciju tipa:Pozdravio te taj i taj, E super pozdravi i ti njega!
    Šta to uopšte znači?

9. Iskreno, pojma nemam. Kao da taj ne sme da te pozdravi direktno. Da se krećeš u nekim mafijaškim krugovima, meni bi to ličilo na neki skoriji obračun. :)

Udaljena sam par metara.

Da li gledaš Dnevnik?

10. Ništa.
    Obično popunjavanje tišine.

Ovih dana intenzivno. Prehlađena sam i ležim.

Kada si poslednji put bila prehlađena?

11. Iskreno, šmrcnula sam na dan -dva pre 6 meseci, a temperaturu sam imala poslednji put pre jedno 5-6 godina.

Šta činiš za svoj imunitet?

12. Poslednjih godina malo (ako se tu ne računaju po dva letovanja godišnje).

Šta da čitam, koju knjigu?

13. Da li voliš domaće pisce? Preporučujem "Despot i žrtva" Dobrila Nenadića. Nećeš pogrešiti, ja sam je čitala više puta, postala mi je lektira :))

Nosiš li knjige na letovanja?

14. Naravno, nema ničeg bolje od knjige pred spavanje, ili na veoma monotonoj plaži.

Koji žanr knjiga preferiraš?

15. Istorijske romane, uglavnom.

Da li pokušavaš nešto da popraviš sam pre nego što pozoveš nekog majstora upomoć?

16. Probam, uspem povremeno.

Poslednji poklon?

17. Bade mantil. Lep, ima i kapuljaču :))

Da li sada nešto grickaš?

18. Ne.
    Koji čaj voliš?

19. Čajeve obožavam, popijem litar i po do dva dnevno, sada pijem Tvajningsov od maline, volim Tekane pepermint, pomorandžu, zen(onaj zeleni sa mangom), ehinaceu i roibus...

A ti?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.