Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
U pravu si bre Frenki :) sad mi je laknulo :)
Посао уређивања сајта им даје те могућности, мора мало да се разграничи "сајт је мој" од "ја сам овде редар"..
Имам и ја дупли, па кад ме провале, ја се најмејем и кажем - јес бате, браво...
Nervira me što ovo nije napisao sa svog prvog naloga :)
ona internet sranja: lol, wtf, ...
Nervira me kada neko nategne onu gumicu za tegle prema meni. Ubio bi ga na keca.
Koliko često ti ovo rade?
http://www.025info.rs/pictures/articles/553.jpg
„Njeni pokreti bili su tananiji i suptilniji od svake note. Njeno telo je sinonim za strast i umetnost istovremeno. Elegancija, lirska izražajnost, emocije i gracioznost u sebi nose jedno ime: Ana Balint.
Znala je da voli njega, jedinog, strasnom, dubokom, cistom, nemerljivom ljubavlju. Sve druge ljubavi u njenom životu bile su blede replike tog nikada zaboravljenog osecaja bliskosti, tog pripadanja drugoj duši, u kojoj se njena ogledala, tih neizrecivo tananih i nežnih emocija.“
Jelena Bacic Alimpic ispisuje intimnu povest balerine krhkog tela i džinovskog duha koji je ostavio pecat na svim slavnim baletskim scenama, gradeci istovremeno pricu o malim-velikim ljudima, salašarima i umetnicima, pesnicima i njihovim muzama, senovitim backim salašima i gradicima, jutrima koja mirišu na slatko od dunja i nezaboravnim ruskim zimama...
Rodena je 1969. godine u Novom Sadu, gde se i školovala, zatim Karlovackoj gimnaziji u Sremskim Karlovcima i na Filozofskom fakultetu, na katedri za jugoslovenske književnosti i srpskohrvatski jezik. Radila je kao novinar i autor dokumentarnih TV-emisija za JRT mrežu i TV Novi Sad, u periodu od 1987. do 1993. godine. Devet godina je bila novinar i urednik u sistemu Color press group. Od 2002. godine radi kao novinar, urednik i voditelj na Televiziji Pink. Dobitnica je mnogih nagrada za televizijsko stvaralaštvo. Živi u Novom Sadu, udata je i majka dvoje dece, Marka i Dunje.
Ovo je njen prvi roman.
nervira me kada neko ne napiše lol ili XD u komentaru pa ne znam da je to smešno što je NeLoL hteo reći
nervira me ona fora surovljeva lolololoo
1. Cenzura
2. Vrhunski zajebanti stavljeni na transfer blama
3. Kolektivna mržnja na Vukajliji prema Ivanu Ivanoviću, koji je skroz kul tip
4. Demokratija, tranzicija i globalizacija
5. Nafurani pičići
6. Istripovani likovi koji vole da se prave pametni
7. Što nemamo Čarlsa Mensona da poseče bar jedno 10-20 domaćih selebritija
8. Vesna Stanojević i sigurna kuća
9. Nada Macura
10. Kenjanje psihologa na tv-u nakon što klinci naprave neko veće sranje
11. Poštovanje bilo kakvog oblika hijerarhije
12. Ivica Dačić, Boris Tadić i njima slični ljigavci
13. Politički korektan govor
14. Nabeđeno pravoslavlje dece okorelih komunjara
15. Ljudi koji javno govore o ljubavi, toleranciji i poštovanju ljudskih prava
16. Što samo ovde mogu ovako da serem
@seung-hui cho, uskuliraj, mojne se nerviras
Nemaš brige SOS. :)
e tako :) jebes budale...svako normalan bi mogao i vecu listu da napravi... tvoje je da das sta mozes, a njih ko jebe ako nisu skontali
Nervira me jedan golub koji se konstantno deblja iako mu dajem mrvice samo za Božić!
E da, zaboravio sam da pomenem da me nervira i ona reklama za Dunav osiguranje sa onim likom što je odapeo na livadi.
cho kol'ko jeziva reklama u majcinu!
Toliko je jeziva da ne mogu da joj se nasmejem čak ni ja koji sam veliki fan crnog humora.
kad popijem ništa..
-Modu
-Trend, mainstream i ostale zajebane reči koji služe da ti kažu "jebaćeš ako nas kupiš"
-Iluzija slobode koju zovu demokratija
-Homofobe, šoviniste, feministkinje
-Kirby usisivače
-Kad je ladno a meni se skupi taki ... rrrrr volim kad sam u reprezentativnom izdanju.
-Trip metal
-Čarape, mislim da bi mogao bos da izađem na sneg koliko mrzim čarape.
-Ljude sa ograničenim stavovima koji ne dozvoljovaju drugačije razmišljanje.
-Camel toe ... uznemirava.
-Filmovi po igricama koji su žešće sranje
-Filmovi po knjigama koji su žešće sranje
-Slatku kafu
Moderatori me nerviraju. Hocu opet ban na 10 dana. Hoce neko da mi ga da? Da malo odmorim mozak od vas.
Нервира ме мало фонологија.
Едит, 30. јануара: добила сам 10, не нервира ме више. :))