Šta vas nervira?

1. Pa kad drugu nemaš, lololo

2. mana nervira što imam masnu čabulju na sred nosa, i koja neće, N E Ć E da se osuši.

jebena krasta raste

3. Umači nos u rakiju. Oće to.

4. @katija,

hvala, imaću u vidu kada stvarno i izraste :)

@Frenki,

jel pomaže i ako je nastala od rakiještine, mislim da postoji i ona alkoholičarska čabulja, ili je to pak bio nos :)

5. mene nervira što moram piti neki sok. :(

6. Pomaže, deluje blagotvorno kako-god. Može i sa puderom, ali puder je za pičkice. Tako da-umaču rakiju.

7. puder je za pičkice.

Ваистину

8. Caro, brate evo recepta:
    Kupiš štapiće za uši, kupiš Propolis, u tečnom stanju naravno, nakapaš Propolis na štapić, pređeš preko čibulje i voila za tri dana maximum nema više cibuljinke

9. To sa propolisom je isto za pičkice.

10. Mene je lice čisto a ja sam bio grozan, kakav sam bio xD

11. "A sad sam ga i oženila!" :)

12. Taj rad
    Sledeća će reklama biti sa tim da je prestao da koristi i da se zbog toga razveo xD

13. Нервира ме што сам гладна, а хране немам.

14. Nervira me što postavim najgluplju definiciju koju mogu da smislim, sa tu i tamo zvučnim naslovom i ona posle pola sata ima između 25-30 glasova, a još je i u plusu, dok neke mnogo kvalitetnije definicije koje su oko sat vremena na sajtu imaju samo jebenih 20 glasova (te druge nisu moje).
    Inače obrisao sam tu moju definiciju, služila je samo za eksperimentisanje.

15. Pogledaj bre reme gore kakve nem0 probleme ima biće ti lakše.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.