Šta vas nervira?

1. Умоболници који шетају своје куце у један после поноћи.

2. Умоболници који шетају своје куце у један после поноћи.

+10000

3. Samo što to obično nisu kuce, no trenirani krvoloci.

4. nerviraju me današnji klinci koji nemaju poštovanja prema starijima- kada se igra fudbal šalješ ih po vodu a oni ne slušaju... ja sam kao manji bio spreman da se pobijem sa ortacima da ja odem po vodu, loptu ili šta već, samo da bi me pustili da igram

5. Samo što to obično nisu kuce, no trenirani krvoloci.

Више због тога што узбуне све остале џукеле у комшилуку. Не мош спавати.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Нервира ме кад неки тотални левак самоуверено млати неке глупости и онда се скупи гомила још већих левака да му аплаудирају и још више га убеде да то што прича стварно има везе с мозгом.

6. Комшија слави крштење. Трешти техеран, јебо те!

7. Ne znam za vas, ali ja se vrlo, ali vrlo neprijatno osećam u društvu ljudi koji misle da su face, i prosipaju fore, a moraš da im se smiješ jer im se i drugi smiju, pa da ti ne bi ispao seronja koji se ne smije "faci". Banalizacija piva usta ih jebem.

8. Kad osetim da mi neko nogom udara po stolici na kojom sedim, kad počne prstima da dobuje neki svoj ritam....
    Kad me neko na poslu pita "Je l' se kod tebe puši?" a dobro se zna kolike su kazne i sl.

9. Кад неко натрпа лопату бибера у супу, па кркља и дави се док једе. Тачно бих га задавијо без милости.

10. Кад неко натрпа лопату бибера у супу, па кркља и дави се док једе. Тачно бих га задавијо без милости.

Управо. И јебено сркање било које течности.

11. Анархо-синдикалисти. Дете им јебем...

12. Bahatost kao globalna pojava.

13. Нато, Наталија, па како те онда ја не нервирам?

14. Ti? Nikada! Ti se samo praviš bahat, a to je drugo :)))

15. Политичари

16. Ахахахахах :*

17. Умоболници који шетају своје куце у један после поноћи.

И децу.

18. Ја нисам знао да Хипнос може да се изнервира. :)
    За децу је глупо слажем се, али кера мораш да шеташ више пута дневно, колико ја знам. ЗајебаТо је ако се упиша у стану или тако нешто.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.