Šta vas nervira?

1. Ove ziljave hipsterske reklame za MTS i ostala govna.

2. To sto Germanik nije hteo da jebe mater Tiberiju kada je mogao.

3. Mnoooogo me nervira kada me u autobusu neko slučajno okrzne znojavim dlakavim rukama i kada me neko očeše kosom, brr, grrrrrr, bljaaaaak

4. lagani pazuh sve to u jednom :)

5. To što sam previše pglu i ne mogu da navatam ništa da zbarim na Vukajliji.

6. Mnoooogo me nervira kada me u autobusu neko slučajno okrzne znojavim dlakavim rukama i kada me neko očeše kosom, brr, grrrrrr, bljaaaaak

Ja sam se nedavno u GSP-u susreo sa relativno mladom pripadnicom nacionalne manjine koja još nije otkrila čari depilacije. Držala se za šipku iznad mene i izdržao sam jedno sedam sekundi u ravni s njenim pazusima pre nego sam joj ponudio mesto.

7. To što sam previše pglu i ne mogu da navatam ništa da zbarim na Vukajliji.

Treninzi. Masovni treninzi. Ipak.

8. Hahaha...šiške ispod miške jebene.
    BeboP, treba pomoć?

9. BeboP, treba pomoć?

Hvala čika The PRof ali osim ako ne možeš da mi dovedeš kamion pun svezanih autorki u lateks čizmam i odelu sa bičem, vazelinom i lisicama ispred zgrade, moraću sam da treniram i treniram i treniram i treniram kao što kaže Tulumbac.

10. Zajebavam te, ne vrede treninzi ako si duduk.

Moraš biti rođeni pro. Ipak.

11. Zajebavam te, ne vrede treninzi ako si duduk.

Ništa, idem onda da masturbiram na tentacle hentai.

12. Trenutno oću da popizdim jer me jebeni Kasper ( to je moj pas ) grize u predelu donje regije i ne da mi da ovo pišem! Čibe, bre, džukelo jedna!

13. Nerviraju me deca od trinaest godina koja po fejsu pisu statuse tipa "Demokrate lopovi", "Tadicu ustaso"...
    Jebem vam mater balavu bre.
    Kenja o politici, i teskom zivotu a ne zna dupe da obrise.
    I clanovi koji ovde prave takve definicije i postere.
    Znam da ni ja nisam prosao sito i reseto, ali bar ne kenjam o tome.

14. Тренутно ме ништа не нервира, истуширо сам се, блејим на тераси са коцом, куцкам ово говно и слушам Мишу Ковача... Милина...

15. Nervira me madafakin anojing orandz i jogurt !

16. Nervira me što mi se zarozao uložak u sandali, pa mi gnječi palac odozdole, a ako ga izvučem skroz, plašim se napraviću još gore.

17. Ma izuj se, Nato! Baš u inat babarogama!

18. I da dignem suknju iznad kolena? Pa kako ću Enerđi kad moram u aftobus?

19. Baš u inat aftobusu!!! ;))

20. Мушкарци (?) који дувају балоне од жваке и праве оне пуцкетајуће звуке.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.