Šta vas nervira?

1. Gamby izvukao si se, umalo da te Pjer doda na listu :)

2. A, to ne. Imam slabo srce. :)

3. Gamby voli Motorhead i Sabbath-e...nikad neće dospeti na listu... :)

Tresao sam ga danima...nije ovo na keca sve izletelo :D

4. Još da dodam najveći greh ikada- celibat. Najveće sranje na svetu.

5. Нисам приметио да је данас ин бити комуниста, а о јавном истицању демократије у Титово доба да и не говорим.

Нервира ме што немам где у близини да купим цигарете. Остала ми још једна, а на спавање нећу скоро.

6. @NMF pročitaj ko su bili glavni akteri protesta '68, pogledaj kad su nastale organizacije BAFI,ASI i ostali govnojedci...u stvari bez veze kenjamo to su moje lične frustracije....nije mi cilj da te ubedim u bilo šta ;)

Ha,ha ja imam na 20 metara od gajbe dragstor 00-24

7. НМФе, у сваком систему постоје терачи курца који се противе тренутном стању, противљења тренутном стању ствари ради. Нпр, мој деда слепо тврди да ономад једноставно нису постојали људи који су били незадовољни режимом. Ћале са друге стране прича потпуно другу причу, мада и он признаје да о јавном противљењу није било говора. Што се тиче левичарског тренда, информисати се о појмовима "размажене буржујчине са платоа", "мудосери са платоа", "триповање радничке класе међу млађаном буржадијом", или прочитати Данканову дефиницију о екипи са арафаткама. Човек бивши студент историје, поуздан извор.

Ја бих се по ко зна који пут избламирао на овом сајту кад бих сад направио ову листу, јер би била преопширна. Ако не легнем до три одчукаћу. Само ми није јасно како ћу сутра веч од десет да почнем да штребам кад досад нисам лего лололололо

8. Ма, то студенти, пичкице.

Нисам баш упућен, али чини ми се да је основа већине протеста у свету био рат у Вијетнаму. Не поричем да је било и антикомунистички настројених протестаната.

Јебига, живот је неком мајка, неком маћеха. :)

9. Е дај ту дефку Бурзуме? :Д

Иначе мене нервира то што сам се улењио на распус'у. Пу!

10. Бурзуме, ја циљам искључиво на јавно истицање незадовољства и противљење тадашњем режиму. Наравно да је било антикомуниста, али нису баш то претерано износили међ' људе.

Офф: кад смо већ код протеста, једно граматичко питање: Ако учествујем у протесту, шта ја радим? (прво лице једнине у презенту) :)

11. Тако је. Приметио сам доста људи убацује сувишно В (протестВовати). Чак сам ухватио и водитељку на РТС-у да греши, што је за њену функцију свакако недопустиво.

12. Da, da, bez V... Svašta ljudi greše, al' šta ćeš...

13. Па јбг, ја сам генерација Слобиног РТС-а, сви њихови греси су и моји. Имаћу ово на уму, хвала на савету. Сасвим је могуће да правим такву грешку.

14. Svi smo mi ta generacija...

15. Сад сам куцао у гуглу. Пун курац резултата, што је најгоре, најчешће у вестима. Највероватније долази до забуне због поистовећивања са глаголима који садрже то В: учествовати, напаствовати, присуствовати...

16. Pa, da... No, svašta oni kažu u vestima, RTS je još i zlatan...

17. Nervira me prodavnica jer radi do 11 , a nemam cigare... :|

18. Да си ми жив и здрав, ја већ два сата пушим палац! :)

19. момци не знам шта да вам кажем! Пушите прсте олололло

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.