U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mene nervira što ne mogu da spavam...
а ти ЈЕБИ! ЛОЛ
Ne staj mi na muku, Fejs... :))
јеби овде! http://vukajlija.com/forum/teme/18322?strana=2#post_880280
Ma, džaba ti bilo...:))
ма јеби дете бре :)))
Kakvo crno dete? Nije tebi dobro... :))
Ja sam do sada bio titanijumskih živaca. Ništa, ali ništa, bukvalno ništa me nije moglo iznervirati. Do pre jedno par meseci. Konstante svadje mi jebaše kevu. Sada me iznervira i najveća glupost. Ruke se same stežu u smrtnoj želji udaranja na pomen reči ''debela'' i ''mrzim''. Na fudbalu kulturno ugazim lika koji mi se prenemagao za faul koji nije bio dok ne izadje napolje od bolova. Pizdim kada ne mogu da odsviram nešto na gitari pa udaram po krevetu. Slomio bih burazeru glavu kada počne da pametuje oko nečega za šta ne bi trebao. Kevu bih stavio na ''mute'' opciju kada mi kaže da sam gladan i da moram da jedem i da mi je hladno. Nervira me što su mi neki dragi ljudi u životu retardi za taj isti. Što me jedna od najboljih drugarica tera da sviram Tošeta po cesti i Nedeljka Bajića. Dabog da od sutra Kanibal Korps slušala. I Dimu Borgir! Jebote, sve me nervira u poslednje vreme. Nervira me što mi je trebalo ovoliko da iskucam sve ovo i nervira me jer me nervira sve to. Mrzim da se nerviram.
Jutros su me nervirala rastopljena pseća govna na sve strane!
Ha ha jel živiš na Dorćolu?
Potpisujem da su ulice od Vasine do Cara Dušana najpunije psećih govana. Valjda zato što buržuje mrzi da odvedu kerove do studentskog parka....
Nervira me što ova tema ima engleski naslov...Ceo dan tako.... pu!
http://vukajlija.com/forum/teme/18373?strana=1
Nervira me sto mi neko stalno brise postere. Za sve razumem, al za Milisava ne.
Mene nervira to što se izbor crnih piva u supermarketima sveo na lav i nikšićko, a nekada smo imali na svakom ćošku MB švarc, Zofmana, Portera, Jagodinsko i da ne nabrajam dalje. Ovo danas je najobičniji katran.
Nervira me kada postavim definiciju i preko nje dođe još 1000000 definicija u sledeća dva minuta.
Mene nervira kad momci imaju dugu kosu i nervira me kad pijem jogurt dok ležim na krevetu pa se sva isflekam.
мене нервира што не гутају!
I ja to saznajem na ovaj način? Užas...
Mene nervira kad sjedim za kompom dugo, ali ništa ne radim povodom toga.
Nervira me fakultet.
Nervira me kad se desi da pr'nem i ono ne zasmrdi.
Meni ovo tako erotski zvuči!
Darling, već sam ti zakazala kod moje frizerke :)