Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
http://vukajlija.com/recnik/autori/26457
Е моји ВУкајлијаши нико да препоручи ШАЛАБАЈЗЕРА !
PAMETAN
Preporučen sam već, ali ima mnogo boljih, ja se ovdje samo muvam malo, zajebavam...Ali, hvala u svakom slučaju...
Љољ, нисам видо.
Ima ih podosta, ali Frenki je daleko najbolji.
Ima ih dosta evo fejs je u ovom postu nabrojao i neke koje ste zaboravili jeste narcis al se slažem sa listom:)
Pandan je objasnjavao krejam prsole godine
Frenki Delevra!!!
Tetreb
On je lik.
Šta ja znam, šteta da se ne pomenu:
Cara (sa ovim nalogom :)), Jogurt, Fočo (CARINA).
Mici.
fočo je izmislio milisava...ali nekako je mnogo padao u vatru...i kramponoma obožavam, ne znam samo šta mu je sve ono trebalo i dalje sam u šoku.
StrajaKg ubedljivo!!! Registrovao se krajem maja, pokidao decko...Ima 3x manje defki od R-doga, a stize ga polako...
StrajaKg , vr' ! :)
Filantropofob je kul.
Prvenstveno za diskutovanje na forumu. Tog čoveka sam čak jednom zamolio da dodje na jednu moju temu i da svoje mišljenje, što mislim da nikada nisam uradio ovde do tada. A i defke mu nisu loše, mada, prvenstveno ga pominjem zbog aktivnosti na forumu. Retko kul lik.
A kad je JTU otvarao ovakve teme, zaključavale su se?
Stvarno im ne vidim svrhu, kao da ću sad otići na njihov profil, izocenjivati, jes boli me šurica. Nemate ni kriterijume, a ako ih imate, onda ih ne poštujete, vidim nabrajate pristrasno autore s kojima komunicirate. I kao da oni imaju neko bitno priznanje od toga, tema će kroz dva dana pasti u zaborav. I tako.
:kvari Sneška:
Šta je uradio Kramponom?
Сад сам хтео да питам за Крампонома :Р
lajkovao sebe sa duplog. odbolovA' taj dan...
Moram Doppiu da pomenem jer je dobra riba.
Mogli bi pekky i Remac da se razmotre malo, nisu ni oni loši... :)