Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Moram gambija da pomenem, ovde je 2 godine, jes da nije novajlija, al se ponaša tako :p
Eee,Gamby xD
:kvari Sneška:
Zašto ne otići? Zar ne voliš pročitati dobru definiciju? Ja sam recimo baš sinoć otiš'o na par profila i pošteno se ismijao...Kriterijumi? Kako je moguće i napraviti ih, pun kurac suprotstavljenih mišljenja, zato se samo pominju autori čije definicije se sviđaju autoru koji i glasa. Sneško je tu, sve sa mrkvicom, neće ga jedan autor srušiti :)
meni su dobri svi autori iz svih godina dok jedu govna/tj dok ne počnu da ih jedu.
nerviraju me favoriti i favorizovanje nekih likova pogotovo kada to nema poentu. ova tema je kurčina jer niti ćemo nekog izglasati niti će ko pobediti. jebena sujeta mi ide na kurac debelo.
jebem mu mater, postoji rang lista koja objasnjava i najmerodavnija je... ona je univarzalana ostalo su govna..
kao da će nesto promeniti sto gambi voli dobre pičoke, milica hitlera, frenki straju a straja diskretne heroje... ISTI KURAC SVI STE ISTI
Ххахахаах
Koji si ti kontraš... Kakvi favoriti, pičke materine, glasaj ko ti sviđa i zdra'o, kao da je previše bitno, niko neće dobiti prigodni pehar i novčanu nagradu ( o pečenici da ne govorim )...Zajebavaj se, ovo je idealno mjesto za to.
jebanje tema je vrh smislenosti i organiszovanosti naspram vake jedne splačine!
Kako da glasam ako nema takmičenja? reci mi MO
Juče sam otišla na Strajin profil da vidim šta svi toliko drve o njemu i realno se smorila. Bez uvrede, Strajo ;) I opraštam za onaj plagijat, uzgred, nisam ni pomisila da ti je u cilju da nekog isplagiraš, imaš ti i previše definicija.
Kakvi bre favoriti. Pitaću vas za godinu dana na ovoj temi šta je sa članovima koje ste ovde voršipovali, kad se oni smore i istroše, neki će pisati i oproštajna pisma kao Peki. :D
Kako da glasam ako nema takmičenja? reci mi MO
A ti onda ajde tamo.
Takmičenje će biti, samo da se upiše većina tzv. novajlija, reme je započeo, dovršiće se i onda glasaj.Ili ne glasaj, nije bitno.
u pravu je milica...ja se registrovao septembra i bukvalno sam istrosio sve ideje.
OK, Glasam za PAMETNOG jer je JEDINI bio PRVI od pozadi sa - 500 poena. NJEGA JE SJEBAO NOVI SISTEM GLASANJA! Like nije nameštao, bio je iskren, držao je veću pažnju i bio konstantan predmet neverice!
I onda glasaš za nekog dugog, đe problem?
EDIT : drugog, ali neka ono gore ostane :)
U čemu je poenta ovog nezavisnog takmičenja šalabajzeru? zašto neko mora biti favorizovan?
Straja i Šalabajzer. Oni su likovi. :) Čudo niko nije spomenuo Edija, on ima kul defke. :)
Eddie je cinkaroš, a likovi koji trčkaraju da prijave bilo kakvu neregularnost ne mogu biti kul novajlije, Straja ima defke za klince jedino je Šlabajzer kul jer ima kafanu!
Kad bolje razmislim, ova tema jeste sranje. Al' ko ga jebe, realno. Kao da nema još 2 miliona besmislenih i bespotrebnih tema, pa ova nešto menja...
Hoće li dobiti neku nalepnicu na profilu? Hoće u diskusijama sa članovima koji tek treba da dođu linkovati komentar u kome je ozvaničena njegova CYBER POBEDA hahaha, ili nešto treće? Ili je cilj da se ostali članovi osete podređeno od strane tog intergalaktičkog generala? ŠKK s ovim temama, stvarno? Ja mislim da će proglašenjem nekih najboljih ti najbolji samo da se uobraze, uvale guzicu i pomisle da su nešto bitniji na sajtu od bilo koga drugog. Počeće da žive od stare slave, bataliće pisanje, ko i većina voršipovanih.
mislim da je ovim sve rečeno! ŠALABAJZER LEEEE!!!
Milice, što uvek glumiš potencijalnog novelovca? Jebote, koga boli kurac više?
Зашто ме једноставно не упрегете између два коња и пустите их да заврше са мном?