O do kurca više, ni Dankan ni Cepam Atome nisu novi članovi! Meni su među omiljenim autorima, ali jebi ga, Dankan se nije registrovao 2010. nego 2009. a Atom je imao nalog još odavno, sa nekoliko desetina definicija, sam je to izjavio.
jeste da je mylyca smorila sa svojim gunđanjem (jebote ne sećam se da sam skoro videla neki njen komentar a da nije bilo neko pljuvanje, smaranje, hejtovanje, i sl. dajte joj da pojebe nešto...) ali eto sad moram da kažem da je ovde ubola ko prstom u pekmez - u čemu je poenta ove teme (i mnogih drugih veoma sličnih) osim međusobnog draškanja jajca. imate temu "omiljeni autori" pa ih tamo veličajte. inače, primetila sam da ljudi ovde stavljaju uglavnom muškarce na listu, nabijem ih na dildo, evo pet žena:
Искрено, ја мислим да си ти нечији дупли. Не знам ни за једног новајлију који има такав наметљив наступ на форуму. Можда грешим а можда не.
И иритантна си к'о да си '69, а не '85.
Čekaj, bre, dečkonjo... Ja ni ne znam ko si ti. Ti si se MENI prvi obratio i pitao da li jebem štogod.
Ko se kome tu nameće?
Svašta ću čuti ovde.
Nego, da se vratimo na temu.
Slažem se, možda bi trebalo da glasaju samo članovi koji su se registrovali pre 2010.
:ide da aktivira stari nalog: :)
jeste da je mylyca smorila sa svojim gunđanjem (jebote ne sećam se da sam skoro videla neki njen komentar a da nije bilo neko pljuvanje, smaranje, hejtovanje, i sl. dajte joj da pojebe nešto...)
E, ti si našla da joj pričaš... Idi jebi nešto! :P
Elem:
1. koleginica Lullaby
2. Francky
3. Tachkitza
4. Фејзбукманијак
5. i ova devojčica: xxSTEFANAxx Jes' da sam je banuo, al' teška srca, baš mi se svidela.
A je l' mora samo pet komada dragih autorova? I da li ocene mogu da budu i opisne? Naime, ako ih ne izdvojim po rangu, onda bih morala da iznesem lično mišljenje, a u tom slučaju ne bih da mi se neko umeša u iste. :)
A je l' mora samo pet komada dragih autorova? I da li ocene mogu da budu i opisne? Naime, ako ih ne izdvojim po rangu, onda bih morala da iznesem lično mišljenje, a u tom slučaju ne bih da mi se neko umeša u iste. :)
Reme, ja sam stekla utisak da ti na ovoj temi imaš ulogu voditelja, organizatora, tako nešto.. Kao znaš ono, vodiš program, obaveštavaš nas o pravilima, usvajaš predloge, stavljaš veto i to. A slabo sam primetila da te neko nešto pita :)
O do kurca više, ni Dankan ni Cepam Atome nisu novi članovi! Meni su među omiljenim autorima, ali jebi ga, Dankan se nije registrovao 2010. nego 2009. a Atom je imao nalog još odavno, sa nekoliko desetina definicija, sam je to izjavio.
jeste da je mylyca smorila sa svojim gunđanjem (jebote ne sećam se da sam skoro videla neki njen komentar a da nije bilo neko pljuvanje, smaranje, hejtovanje, i sl. dajte joj da pojebe nešto...) ali eto sad moram da kažem da je ovde ubola ko prstom u pekmez - u čemu je poenta ove teme (i mnogih drugih veoma sličnih) osim međusobnog draškanja jajca. imate temu "omiljeni autori" pa ih tamo veličajte. inače, primetila sam da ljudi ovde stavljaju uglavnom muškarce na listu, nabijem ih na dildo, evo pet žena:
marcipan
maloletna budala
lullaby
messalina
pčelica
Ima ih jos uvek.
Ја никад ништа нисам освојио. Ни 2009-е :(
И иритантна си к'о да си '69, а не '85.
Čekaj, bre, dečkonjo... Ja ni ne znam ko si ti. Ti si se MENI prvi obratio i pitao da li jebem štogod.
Ko se kome tu nameće?
Svašta ću čuti ovde.
Nego, da se vratimo na temu.
Slažem se, možda bi trebalo da glasaju samo članovi koji su se registrovali pre 2010.
:ide da aktivira stari nalog: :)
Не ложим се на С&М, хвала лепо. :)
Ja nisam novajlija, a mislim i da svojim radom nisam zasluzio kandidaturu za bilo kakvu promociju. Ipak hvala svima na lepi recima.
Od autora iz 2010 svakako treba izdvojiti Culeta, Frenkija, Javia, Salabajzera i Auroru.
Atom, znam da nisi novajlija, ali si realno jedan od najboljih autora na sajtu. Tako da si promociju zaslužio, ali ne na ovoj temi. :)
jeste da je mylyca smorila sa svojim gunđanjem (jebote ne sećam se da sam skoro videla neki njen komentar a da nije bilo neko pljuvanje, smaranje, hejtovanje, i sl. dajte joj da pojebe nešto...)
E, ti si našla da joj pričaš... Idi jebi nešto! :P
Elem:
1. koleginica Lullaby
2. Francky
3. Tachkitza
4. Фејзбукманијак
5. i ova devojčica: xxSTEFANAxx
Jes' da sam je banuo, al' teška srca, baš mi se svidela.
Мој уважени колега је познат по духовитости, видите и зашто.
:)))
Опала Мрмуне :ДД
e sad bih ja mogla da krenem da prepričavam šta sam radila poslednjih nedelju dana, ali neću da ljudima pravim zazubice ;)))))))
Ju.
1. Šalabajzer
2.Frenki
3.Culle
4.Straja
5. Kramponom (sve ti je oprošteno, bato)
Dobar lik ova tačkica, neko udari spem o Straji i ona me na osnovu toga ocrni.
Moji glasovi: 1. DoctorB 2.Frenki 3.Culle 4. Šalabajzer 5. Messalina
Evo:
Straja - 5 poena
Cule - 5 poena
Fejz - 5 poena
http://vukajlija.com/recnik/autori/22068
malla kurwitza
iako je banovana (jebiga, kad je prvi put otišla na drugi sajt osim fejsa)
Ajde, ajde, može :)
Reme, ja sam stekla utisak da ti na ovoj temi imaš ulogu voditelja, organizatora, tako nešto.. Kao znaš ono, vodiš program, obaveštavaš nas o pravilima, usvajaš predloge, stavljaš veto i to. A slabo sam primetila da te neko nešto pita :)