Новајлија године 2010.

1. Tri ista komentara. Znači,šest konja?

2. Nemamo pare za konjove

3. U čemu je poenta ovog nezavisnog takmičenja šalabajzeru? zašto neko mora biti favorizovan?

Ja lično ne smatram ovo nekim posebnim takmičenjem, jednostavno da vidimo ko su ti noviji autori koji su pokazali da vrijede, da im pročitamo definicije, da se zabavljamo.
    I ja ne vidim favorita i taj ko pobijedi ne dobija bilo šta.

4. Hahahaha Peki :)
    Eto ne znam gamby, izvini, ali drvite o tome već 7 strana, morala sam da reagujem :)
    Mislim, znam da vam je dosadno na ovom forumu, ali jebemu mater.

5. Ja lično ne smatram ovo nekim posebnim takmičenjem, jednostavno da vidimo ko su ti noviji autori koji su pokazali da vrijede, da im pročitamo definicije, da se zabavljamo.
    I ja ne vidim favorita i taj ko pobijedi ne dobija bilo šta.

e zato si ti novajlija godine ,! i zato što si kafandžija.

6. I da više ne spemujemo, sajt ima milion tema, svako neka piči na onu koja mu se sviđa.

7. Šta vam je s ovom http://vukajlija.com/forum/teme/18110 temom, m? Ko je na kraju vukajlijaška najveća legenda?
    Šalabajzeru, slažem se, ali pogrešnim se ljudima obraćaš, nisam ja ta koja ne zna šta će od sebe na sajtu i ne zna da nađe sebi srodan deo sajta.

8. Šta vam je s ovom http://vukajlija.com/forum/teme/18110 temom, m? Ko je na kraju vukajlijaška najveća legenda?
    Šalabajzeru, slažem se, ali pogrešnim se ljudima obraćaš, nisam ja ta koja ne zna šta će od sebe na sajtu i ne zna da nađe sebi srodan deo sajta.

Tema će živjeti onoliko koliko autori kojima se sviđa budu radili na njoj ( ili dok se modu ne digne, pa je obriše ).Kome ne valja neka ne postuje, kao ja što radim, a pun kurac tema mi se ne sviđa i ne serem po njima.

9. bez zeze, ja mislim da treba da postuje gde ko stigne, a ne kao ovo mi se ne svidja pa ovo neću. Treba kenjati svuda i ne dozvoljavati utopiju!

10. jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

11. Kramponom, pekky, Zapata, lesas, Franky.. Ima jos sigurno, ali ove sam pronasao :) !!

12. Treba kenjati svuda i ne dozvoljavati utopiju!

Caro, faktički, utopija ne može da postoji, jer samim tim kada bi postojala, ne bi više bila utopija. :)

13. A jaaaaaaaaaaaaaaaaa?

14. Znači 'vako...

Fejzbukmanijak
    Javio
    Culle
    Šalabajzer
    Straja

tako nekako.. Možda sam zaboravio nekoga... A jesam vjerovatno

15. Šta vam je s ovom http://vukajlija.com/forum/teme/18110 temom, m? Ko je na kraju vukajlijaška najveća legenda?

Та тема је само однела неколико квалитетних дефиниција и онда је направљена спрдња од ње, као и од сваке до тад.... Просто не могу а да се не искењам онако како ја умем ал ајд сад...
    Прво... тема није ни требало да се зове овако како се сад зове! Пекки је имао другповиђење свега! ЈЕБЕНЕ МИСТЕРИЈЕ САЈТА! Не легенде! Е сад, то што малоумника има свуда то је друга песма... то што људи који супротно мишљење називају спемом, такође друга песма... и тако то на ту тему... просто направи се зајебанција од сваке теме пре ил касније, ако не пре од стране чланова, онда касније од стране модова... Живи били воли вас све Фејз! МВВА

16. Dobro jutro svima, ja bih još teo da turim sixpack-a među ove kvalitetne novajlije.

17. Udri reme, pa da ih obiđemo :) I da, trebalo bi da se napravi neki sistem glasanja, recimo da svako izabere 5 autora, od prvog do petog mjesta i da se to nekako boduje, pa da krenemo sa glasanjem. Da pobjednik otvori taj šampanjac :)

18. Caro, faktički, utopija ne može da postoji, jer samim tim kada bi postojala, ne bi više bila utopija. :)

Ok, onda samo treba kenjati bez pogovora! :)

19. To bre, Kaizen časti, sad mi javio, reče biće
    Aj udri pet novajlija Šalabajzeru :) (imaš pivo ako ja budem među njima :P) Šalim se

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.