Прти бее гее

1. Nemam reči. Prejeb'o si i Dalija. :))

2. Nemam reči. Prejeb'o si i Dalija. :))

Па хвала :**

3. Јорданка изгледаш као да слушаш Сергеја Ћетковића а не Прти.
    то је за похвалу наравно :)

4. Za pohvalu što sluša Prti?
    Svašta, to samo poslednji šljam sluša.

Mada, i da se ne zajebavam, tako je od prilike. :))

5. па није да није. ал баш зато што је шатро шљам музика, утолико је пре до јаја онај који је "нормалан" а препознаје квалитет у нечему шо е наизглед за шљам. капираш

6. Pa znaš kako, ja ih slušam al nikako da uvidim taj kvalitet. :))

Kul su oni, sve to vrh, al ne bih baš njihove numere metnula u hor Kolibri. :)

7. Ја знам једнудве девојке које слушају Прти, и због тога волим Цакану. ♥

8. I ja volim Cakanu. :)

9. Не видиш квалитет? Што слушаш онда? А друго ако имало познајеш реп не можеш а да не извалиш квалитет.

наравно, нису баш за читанке :)) али оно, људи могу да слушају иако су типа професори лекари итд. неки као нормалан профил људи, јер је музика као музика екстремно добра, наравно колико један реп може да буде добар.

10. Slušam jer volim. Isto tako ne vidim kvalitet u cigarama, pa opet pušim.

Zaista ja se divim njihovom uspehu s obzirom na to kako je on nastao. Da ti stuliš jedan ket i da kao posledica toga nastane ceo jedan album, a pri tom i slušan, zaista je za pohvalu. :)
    I ja bih da mogu, al nešto neće. :)

:(

Ta bilo?

11. Е људи умро Москри...

12. Sereš? Pa kad jebo te?!!!!

13. и ја сам чуо. не питај.

14. Мајке ми... Тако сам чуо... Који бедак... Имао слабо срце...

15. Daj nemoj me drkati...?
    E smučilo mi se više ovo trolovanje. Ja bi' to sve trajni ban i ćao.
    Kao umro Moskri, aha.

16. Ја не дркам, ја јебем.
    Можда сам ја погрешно чуо, али сам чуо да је имао слабо срце, и умро... Незванична информација што би рекли....

17. A da, izvini, svi vi jebete.

Huh, preseče me. Nemoj više da ti je palo na pamet da širiš neproverene inf.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.