Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ne sjeća se on ničega pojela mu droga mozak, znaš i on sluša ove narkomane pa se počeo drogirati u starosti. Vidiš šta loša muzika i pogrešni idoli učine od ljudi.
Реално, Ајзак је увек био Тата за цео Прти !
Kakav deda, takav unuk.:)
Ajs je izgustiran odavno...
Ма ти ми кажи...
Што је изгустиран ?
Zato sto su me smorile njegove pesme jer su sve na istu foru. Jeste bio u pocetku vrh ali sad je bzv.
Па кад си женско јебо те, како може женско да слуша реп и дискутује о истом.
Одслушала све његове албуме ?
Све албуме Бед Копија и 43зле ?
Ne mogu da kazem da sam odslusala svaku njihovu pesmu i da svaku znam napamet, al vecinu da.
I jednostavno me je Ajs smorio. Dok recimo pesme od prtija mogu da slusam po 1000 puta i da me ne smore.
Па добро, свеједно
зна се ко је најбоља реп група и најбољи МС.
Ајс Бед Копи
E nije bas!
:D
http://www.youtube.com/watch?v=TDGYfSEd_HE
Не могу да се расправљам Цакана, поготово не са женскама :)
на скоријем концерту пртија на скадарлији било је 40% женских
ајс је закон, као и бдат али је виклер фегет
Ма ВИклер се продао, у тем је фора.
A kviz "Ja volim Srbiju"?
http://img.ffffound.com/static-data/assets/6/9bebaebc8c1fa18255f86d17d2cc94c8708a11ba_m.jpg
Zanimljiva diskusija, hoćemo još!!!
Ма посвађали се они, а Ајс је у том квизу због зајебанције.
Nem pojma ko su ovi, al ovaj sa spojenim obrvama mi je bivši komšija. Kemp car. :)
Posle ćeš da kukaš "Mikri Mause, tuci me, karaj mi švecu, na dop navuci me"
Pa vi recite da ne kvare omladinu!
Pošo čiko u livadu, opa opa oj
I poneo čokoladu, mladi, blago njoj
E, to je pesma. Ajmo svi u livadu!
Какав то мора да буде распад од рибе ако иде на наступ Ајса и осталих...
Sta, rekao ti on da je u tom kvizu iz zajebancije? Ma daj...
Bolje da ide na nastup Ajsa i ostalih i bude narkomanka, nego da ide na nastup Sandre afrike i bude kurva.