Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Do jaja. Od 20 postova ni 5 nemaju veze sa temom.
Štać'š više.
Evo gambi da ne ispadne da oftopikujem
Jest da ima sličnosti kad pogledaš tvoj prvi post al ipak se živi mnogo bolje nego tad gledam na primer sebe
živeo u staroj kući i nisam imao svoju tj.dečiju sobu - sad smo renovirali kuću i spavam u mojoj sobi kolko mi je ćef
nismo imali kola- imamo kola
nismo imali struje -imamo struje
grejali samo jednu sobu - -||- celu kuću itd,itd
Dal je dobro?Naravno da nije i da može bolje
Nešto je bolje ali to je zanemarljivo s' obzirom koliku su podršku imali od strane nas kao naroda, Evrope i celog sveta.
Ali pošto su mislili samo na svoje džepove i pošto su se toliko uplašili kriminalaca, od smrti Đinđića, da ne smeju da prdnu protiv njih, nego im daju i ministarske fotelje, proći će gore nego Slobini kad pukne nova revolucija.
Živimo kao najgori cigani, gore nego i Albanci a to je sve zato što su lopovi, zato jedva čekam da potamanimo sve koji su trenutno na vlasti, đuture sa ovima što su u opoziciji i da zaposlimo na ta mesta neke normalnije ljude, po mogućnosti strance ali iz zemalja sa kojima nismo ratovali zadnjih dvadeset godina (ima par takvih)
A povratak u 90-te je očigledan.
Grand, Pink, Air-Max, vesele 90-te po splavovima....to neko diktira. To nije slučajno.
Zašto povratak? Meni se čini da su ovo sve vreme bile našminkane devedesete. Šminka je u vidu napretka tehnologije koja je eto, učinila da imamo utisak kako smo napredovali na privrednom planu. Nismo drugari. Sve je isto i gore. Ovo jedan brod koji tone.
Ne da ce da se vrnu '90-te,nego ce da bude jos grdje.Sve te pavijane koji su nas trovali muzikom,vracaju u zivot putem rijalitija,pune radnje Najki,od Ikarusa,do Maksa,svakog meseca plata sve manja,plus sve ono iz prvog Gambijevog posta.Naravno i SPS na vlasti.
ja se pitam koji je kurac sa pametnim ljudima u našoj zemlji pa da malo ne promene taj seljakluk, zasto govna konstantso dominirajU!
zato što normalan čovek neće da ima posla sa govnima zato i pušimo
http://vukajlija.com/mracne-devedesete
Čovek je objasnio!
Možemo samo da plačemo za devedesetim... OVO je pravo preživljavanje!
Minze ja bi i is tvoje tacke gledista dao plus ovoj definiciji, samo procitaj zadnju recenicu i sagledaj iz drugacijeg ugla... :)
Devedesete su prošle samo kalendarski. Sve ostalo je isto.
Jedino što možemo sipati benzin svaki dan (ako imamo rape) i ne ubijaju nas tetejcima u po bijela dana zbog malo boljih patika.
Trebalo bi da unajmimo jednog Arapčića da digne gospodu u vazduh, pa onda ako sledeći krenu da kradu unajmimo još jednog, treći put će valjda da razmisle pre nego što krenu da kradu.
A, može i replika ovog gospodina
http://scrapetv.com/News/News%20Pages/usa/images-5/timothy-mcveigh.jpg
Ha Gamby car, osetio miris devedesetih ovih dana. Da znate da ima pravo. Nego da vas pitam, da li drugi dnevnik jos uvek ima onu spicu sa tackicama? Ovo sam skontao da je tako na osnovu prvog posta.
Čovek je objasnio!
To je odlična definicija. Čak se sećam kad sam je letos čitao.
Ništa ljudi, ko se kako snađe. Ništa od pojedinca ne zavisi.
Culle mislim da lagano gresis. Sve pocinje od pojedinaca, oni na kraju izgrade citav sistem. Od kvaliteta pojedinaca zavisi kvalitet citavog tima i sistema, a ako sistem ne valja to samo znaci da ga cine losi pojedinci. Uglavnom.
Mlad si mi ti Culle za tako pesimisticke tvrdnje.
Atome mislio sam na nezadovoljnog člana društva koji realno bez udruživanja ne može ništa postići. Zar nije tako? Šta meni vredi da se ja menjam, uzmimo neki banalni primer, ne bacam smeće po ulici, ne učestvujem u incidentima na stadionima kad to drugi čine. I šta meni vredi da ja kukam kako su u mom gradu mladi zapostavljeni, kako nema ni jedno iole vredno kulturno dešavanje, šta meni vredi kao POJEDINCU ako NE MOGU DA SE UDRUŽIM sa drugim istomišljenicima i promenim nešto po tom pitanju. Čovek je društveno biće. Opet kažem. Pojedinac, sam, slabo šta može.
Ионако нам је време за неки рат нови. Питање само са ким ћемо.
Razumeo sam te odlicno Cule kao i ovaj drugi post. Mogu ti reci samo ovo: nastavi da ne bacas smece (ovo je samo primer zar ne) pa makar svi oko tebe to radili jer jedino je to pravi put. Sutra ce ti prici klinac koji ce ti se pridruziti pa mozete i partiju da formirate. Salim se.
Zakljucak u svakom slucaju mora biti taj da ako si ispravan i nalazis se u manjini ne smes popustati i pridruziti se neispravnoj vecini. Doci ce vreme kada ces ubrati plodove takvog ponasanja. To nece biti sutra a ni sledece godine, ali ce sigurno doci. Veruj mi, ne moze da omane.
Гамби, само погледај улице Београда и оне мангупе са ејрмаксом и шушкавцима лети, тренеркама увученим у чарапе и то је то... деведесете су већ овде... и сплаварке и сплаваре, и пуцање сваку ноћ.... Срећом ја за то чујем само на ТВу, не видим такве ствари! Ето... морално смо истрошени!