Povratak u devedesete?

1. Hugocavez

Ионако нам је време за неки рат нови. Питање само са ким ћемо.

Хуго, ово је тако тачно!!!!

2. Stavio sam edit na gornji post, ne znam zašto nije izašlo. Izgleda da me net zeza.

Asocijacija mladih grada Kruševca pregovarala ljudima iz opštine nešto oko finansiranja i same organizacije asocijacije i tu su glavonje iz opštine napravile problem oko upravljanja organizacijom. Naima, njima smeta, kako sa čuo da upravo MLADI vode organizaciju. Koliko je to samo diskriminišuće, poražavajuće.

3. Mogu ti reci samo ovo: nastavi da ne bacas smece (ovo je samo primer zar ne) pa makar svi oko tebe to radili jer jedino je to pravi put. Sutra ce ti prici klinac koji ce ti se pridruziti pa mozete i partiju da formirate.

Haha, već vidim 'Stranka bacača smeća u djubre' i plakate tipa 'Za čistiji grad, glasajte za nas, jer Tadić i Toma bacaju kesice od kikirikija i nije ih sramota!'

4. @Culle.haha ti si bre Kruševljanin? Ima li te po Grizliju?

5. Све све, али кад видим оне клинце и клинке шупчине у оним ружним трешама и са оним идиотским патикама и фризурама како служају ону џукачку музику, повратим себи мало у уста.

6. Ma to je sada kao fazon. Er Maks patike, šuškavac, kojekakve kurčine i širenje k'o da su se ojeli ispod pazuha.

7. Smoriće ih jednog dana. Povodljivi su, poći će za novim sranjima...

8. Smoriće ih jednog dana. Povodljivi su, poći će za novim sranjima...

Što bi se reklo, to su ti žrtve mode. Uvek bi da budu trendi. :)

9. Da, ali problem je šta će sledeće da bude u trendu... Navlačiće gaće na glavu, jeb'la ih moda! :)

10. Culle.haha ti si bre Kruševljanin? Ima li te po Grizliju?

Nisam često, ali svratim na pivo.

11. Погледаш ово говно и одма ти је све јасно.
    http://www.youtube.com/watch?v=gwG98baHZ88

12. Ovaj kao reper ima smešnu frizuru. :)

13. Брате, то је спрдња, ово што сам ја окачио је крајње озбиљно и забрињавајуће.

14. Мислим, не забрињавајуће, боли ме курац, него оно, осликава стање у држави.

15. Što je najgore, ja mislim da je i ovaj ozbiljan. :)

16. Не знам, они са заставом су ми некако исувише надреални. :)

17. Nemojte da bacite temu u kurac s' klipovima....Teme su nam tolko isklipovane da isklipovanije ne može da bude. Najlakše, nalepiš link i boli te đoka.

18. Nego, ajd' sad da ne bacim spem na stranu... Muzika je zaista besciljnija i ispraznija nego ikada. Voleti pesmu jer gruvaju basevi... EJ! ALO! HITNA!

Kako neko ovde već reče, kad god se pojavi kugla u dnevniku loše nam se piše.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.