Vi pitate - patrijarh odgovara. Šta je sida i ko nije dostigao meru rasta visine Hristove?

1. Patrijarh Irinej u akciji proslavimo rođenog Bogomladenca stigmatizirajući ljude koje žive sa HIV-om i AIDS-om:

"Šta je drugo sida, ta strašna bolest i pošast našeg vremena, ako ne, u najviše slučajeva, posledica obesvećenja svetinje braka i zloupotreba polnosti i polne ljubavi, a veoma često i posledica njihove protivprirodne upotrebe? (iz Božićne poslanice)"

Irinej u akciji prirodno vs. neprirodno iliti kako je Irinej dostigao meru rasta visine Hristove a oni skloni protivprirodnom bludu razaraju čovečnost u samoj njenoj srži:

"Preziranje zdravih, Bogom danih zakona ljudske prirode, preobraženih Hristovim Rođenjem u bezmernu "meru rasta visine Hristove", i obogotvorenje neprirodnog bluda i preljube ne mogu, po samoj prirodi i moralnom poretku stavri, a da ne završe demonizacijom i razaranjem čovečnosti u samoj njenoj srži. (jopet iz Božićne poslanice)"

Do sledećeg nastavka uzbudljivih odgovora Irineja patrijarha na izazove sveta (već o Vaskrsu o.g.), srećan Božić!

Čovek je, naravno u pravu. Ako zažmuriš (kao on) i ne vidiš intravenske narkomane, one koji su zaraženi transfuzijom i decu koju su majke zarazile na rođenju, sve ostalo je posledica obesvećenja svetinje braka i zloupotreba polnosti i polne ljubavi, a veoma često i posledica njihove protivprirodne upotrebe? (iz Božićne poslanice)
    Ako dovoljno dugo žmurimo (par vekova npr), nestace i sida.

Ne znam šta da mislim o ovome...možda je ovo neki morbidni hrišćanski način da se čestita Božić.

2. Мислим да је он онако мало прсо с мозгом.

3. ovo je jedna od onih tema kod kojih se samo zavalim i čitam...baš me zanima šta ću sve da vidim...a da se ovo ne uzme kao spam da kažem nešto čisto epidemiološki...a šta ćemo sa onim silnim afrikancima? u tanzaniji 40 posto populacije zaraženo. sve je u edukaciji kada se o sidi govori!

4. Da imam sina bez razmišljanja bih ga dao u popove. Ceo život ne radiš ništa, voziš dobra kola, svi ti se uvlače i imaš ekstra platu, a mogu i da nose haljine a da ih neko od dobre pastve na ulici ne kamenuje.
    Mada, primećuje se maleni pomak, jer ne poziva nikoga da saseku ljude obolele od AIDS-a kao platane i sl. Irinej prstom upire na one koji razaraju čovečnost, a gradonačelnik Beograda seče platane i Rome, tako da su se uloge konačno preraspodelile.

5. Mislim da je dobra vutra.

6. Zanima me jedno! Da li se PAPA jebe stvarno sa CRNCIMA i kako?

7. Ne znam kako. To je mnogo teško. Mont Everest seksa.

http://vukajlija.com/posteri/lomaca-60534.jpg

8. Мислим да папа јебе црнце искључиво с куртоном, јер је лицимур.

9. Opet sa druge strane zanima me kako PAPA posmatra u odnsu na PANDANOVU karu, vrlo dopadljivo ili srednje dopadljivo?

10. Jeste ali on gengbenguje i sa azijatima ne bira
    kaže da mu je životni moto "Za dobru svinju nema loših pomija"

11. Mislim da je PAPA objasnio pojam "RASPLODNA KRMAČA" u punom smislu te reči!

12. Caro, brate. Jebo te papa, d'izvineš.

13. Otac Srboljub
    Jeste ali on gengbenguje i sa azijatima ne bira
    kaže da mu je životni moto "Za dobru svinju nema loših pomija

Ajde pope-pope...AJDE DOPE-DOPE
    Koji si ti ludak
    Hristos de rodi!

14. posledica njihove protivprirodne upotrebe?- ovde verovatno misli na gejove i narkice ali ovo sto je on reko nije sida, sida je bolestina i jedino ovo u oba teksta ima kakvog-takvog smisla.
    EDIT: Izvinte sto izmisljam toplu vodu i tvrdim da je sida bolescina.

15. Hah, Njegovo Velikomučeničko Prepdobstveno Preosveštenstvo i Svetost je potpuno u pravu! Ja NE JEBEM, kurac ću da se zarazim sidom! EtE vam ga! Ha!

16. Sveti Irinej Doleobnaženi.

17. Ne, ne, molim te... Doleodeveni.
    Sad ozbiljno; nije valjda stvarno ovo rekao?

18. Ne znam, kada je crkveno jebanje u pitanju ja preferiram PAPU, možda je izlizano ali PAPA ima najjači rad!

19. Da, rekao je sve ovo, zašto se čudiš?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.