Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Šta kao, da nije možda glupo pa ste u neverici?
jasam danas isto u novinama pročitao naslov gde neki naš papa irinej kaže: ODREKNITE SE HEDONIZMA PIČKE TREBA DA PATITE tako nekako
reko brate ovaj je baš psihić , pa valjda smo se jebeno rodili da uživamo a ne da prosipamo krvčinu na svakom koraku. politika i crkva traži siromahe i jadnike da bi njima upravljala.... licimuri pederei demoni!
sta mislite, dal je on jebo nesto dosad? dal ga drka uopste? ako ga drka jel carapom obrise?
@janpi,
pitaš za našeg papu?
pa za vašeg.
a šta ti kao nemaš PAPU?
Па, он једини и јебе.
ja mislim da i buxomanijak jebe. on tako kaze a ja mu verujem.
cara ja ne verujem u papu. mislim da on ne postoji. a da postoji 100% bi drkao jer svi drkamo. svi moji drugari obrisu u carapu a ja ne, ja spavam sa carapama na nogama pa je to malo teze izvodljivo. probao sam i da ga brisem sa papirnim maramicama ali se uvek komadici zalepe. sad ga samo istresem na tepih i razmazem nogama.
jel ima PAPA tepih?
Da, rekao je sve ovo, zašto se čudiš?
Vala i to što kažeš... Ništa me ne čudi.
Tu sam najbolji!
A i papa je morao da ga otrese bar 10x u životu, bar kad je bio pubertetlija, inače bi se budio sa vlažnim gaćama. I ne bi dogurao tu gde je sad. Mislim, i on je neka vrsta čoveka i mora da ima neke potrebe.
koje ludilo.
http://www.youtube.com/watch?v=HevMXgBEVoY
e da, i pripazite da ne počnete da spemujete previše. vidim da postoji tendencija.
Ваистину постоји.
Ja danas pročitala u novine da je Željko Mitrović oboleo od side? Trač ili istina? Istina ili izazov?
Evo. Čovek kaže bez spema i ona odmah iskoči iz žbuna da spemuje. Užas...
Kako žbunje te spopalo, pa ne krijemo se svi od hedonizma po šumama ko ti.
A das ti lepo zamonašiš? Možda upoznaš Irineja, on će sigurno poštovati to što ti ne jebeš, za razliku od nas :)
Ili to ili Legija stranaca...
Боље у Легију, ако преживиш до пензије,кад једном почнеш да је примаш, нема шансе да не јебеш!
Иначе, патријарх је кренуо у критику свега постојећег, види и он да је Маркс знао шта прича.
Ja mislim da crkvu treba ukinuti.