Vi pitate - patrijarh odgovara. Šta je sida i ko nije dostigao meru rasta visine Hristove?

1. Šta kao, da nije možda glupo pa ste u neverici?

2. jasam danas isto u novinama pročitao naslov gde neki naš papa irinej kaže: ODREKNITE SE HEDONIZMA PIČKE TREBA DA PATITE tako nekako

reko brate ovaj je baš psihić , pa valjda smo se jebeno rodili da uživamo a ne da prosipamo krvčinu na svakom koraku. politika i crkva traži siromahe i jadnike da bi njima upravljala.... licimuri pederei demoni!

3. sta mislite, dal je on jebo nesto dosad? dal ga drka uopste? ako ga drka jel carapom obrise?

4. @janpi,

pitaš za našeg papu?

5. a šta ti kao nemaš PAPU?

6. sta mislite, dal je on jebo nesto dosad?

Па, он једини и јебе.

7. Па, он једини и јебе.

ja mislim da i buxomanijak jebe. on tako kaze a ja mu verujem.

cara ja ne verujem u papu. mislim da on ne postoji. a da postoji 100% bi drkao jer svi drkamo. svi moji drugari obrisu u carapu a ja ne, ja spavam sa carapama na nogama pa je to malo teze izvodljivo. probao sam i da ga brisem sa papirnim maramicama ali se uvek komadici zalepe. sad ga samo istresem na tepih i razmazem nogama.

jel ima PAPA tepih?

8. Necumambo

Da, rekao je sve ovo, zašto se čudiš?

Vala i to što kažeš... Ništa me ne čudi.

9. ja mislim da i buxomanijak jebe

Tu sam najbolji!
    A i papa je morao da ga otrese bar 10x u životu, bar kad je bio pubertetlija, inače bi se budio sa vlažnim gaćama. I ne bi dogurao tu gde je sad. Mislim, i on je neka vrsta čoveka i mora da ima neke potrebe.

10. e da, i pripazite da ne počnete da spemujete previše. vidim da postoji tendencija.

11. Ваистину постоји.

12. Ja danas pročitala u novine da je Željko Mitrović oboleo od side? Trač ili istina? Istina ili izazov?

13. Evo. Čovek kaže bez spema i ona odmah iskoči iz žbuna da spemuje. Užas...

14. Kako žbunje te spopalo, pa ne krijemo se svi od hedonizma po šumama ko ti.
    A das ti lepo zamonašiš? Možda upoznaš Irineja, on će sigurno poštovati to što ti ne jebeš, za razliku od nas :)

15. Ili to ili Legija stranaca...

16. Боље у Легију, ако преживиш до пензије,кад једном почнеш да је примаш, нема шансе да не јебеш!
    Иначе, патријарх је кренуо у критику свега постојећег, види и он да је Маркс знао шта прича.

17. Ja mislim da crkvu treba ukinuti.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.