U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Obojici :* mwah
Kaći: :* Mwa, Srećan ti Božić, Hristos se rodi Kaća, da budeš srećna i berićetna a ne paganka kao do sada :D
Ma sve izlupali... A i bila je za renoviranje :)
Ljudi, srećan Božić svima i sve najljepše, ko nije jeb'o nek pojebe, ko nije jeban bio nek bude, a i ostalo neka bude najljepše...
Aj od'o spavati, uživajte.
Joj kad mi svi ovako čestitate kolektivno pa me još i ubalavite tim zvezdicama, dođe mi da skočim sa terase. Al ajd, da budem čovek a ne kerina, srećan vam Božić. I škk mi čestitate kad ja slavim Hanuku :)
СРЕЋАН БОЖИЋ КАТЈО!!! : Мвва, зиљ зиљ љуб љуб!
Крисмас керол на нивоу.
Jevrejka, znao sam :)
vidiš da nije teško prestati biti paganin :) Za godinu dve pa će Isus i tebe da daruje :)
Šalabajzeru KRALJU lolololo, da mi lepo pajkiš i sutra fino da provedeš dan sa svojom curom, lepo da ručkaš i tako to :)
Mrmune, jes čuo za onu "Nema bolje mindže od jevrejske" :)
Ја да могу да пустим бркове ко Шалабајзер, имао би цуру коју оћу.
Smarko ima do jaja bradu
http://vukajlija.com/posteri/adidas-brada-60374.jpg?1294331834
Njemu je svaki dan Božić
Ја да могу да пустим бркове ко Шалабајзер, имао би цуру коју оћу.
* malopre
Потписујем, само што ја и вако имам цуру коју оћу, вероватно бих тада им'о и ону коју нећу!
Kraj za mene, carimire, kraj! :D
Caro, malo mi je Smarkovih slika na onoj temi, pa te molim da ih kačiš svuda gde stigneš, dok ne počnu same da nam se downloaduju i automatski postave za pozadinu.
@katija,
jebiga, ne zovu čoveka torent bez veze :) nekima dođe kao virus lolo
Stavite me na bekgraund, uljepšaću vam dan :D
Jes, pa da me autobus sutra zgazi.
neće bre, samo šleper
Eto od onih divnih želja s početka filma, pretvoriste se u horor. Zato sam rekla užas. sa vama bi i kamen proplakao. Ovaj Smarko se svako veče oleši ko letva i onda mi po živcima jaše :) sinoć je samo bio naporan, a večeras je i zao. Sutra bolje da ni ne dolazim.
Sjutra kraj, ima da srušim vukajliju cijelu, server pada