Живот после?

1. РЕИНКАРНАЦИЈА ? ШКК

ЕЛ МЕ ЗАЈЕБАВАШ ? ХААХАХХААХАХ

2. Šta bre tebe džanki boli kurac šta je posle, nisi se neg rodio. :)

3. meni je cudno da je zivot sam od sebe nasto i da kao takav postoji da smo mi neka prosta bica, da su nase misli i dela hemijske i fizicke reakcije, ma dajte to je suludo,

4. ne znam, probao sam da ostanem u okviru teme, mada iskreno nemam nikakvo mišljenje o ovome. Šta ja znam. Previše filozofsko pitanje za mene.

5. posle toga mrak,crvi, pa na pecanje...boli vas patka :)

6. hajde probajte da date svoje mišljenje, viđenje stvari, neki zanimljiv link vezan za temu, a ne obično "ja verujem" - "ja mislim da je sranje". malo smara ovako.

7. Не постоји реинкарнација, то би требао да знаш.

8. Da džanki, malo sprdnje, a opet da ostanem u okviru teme

9. CITAtНе постоји реинкарнација, то би требао да знаш.TATIC
    Neceg ima, cega, neam pojma, ali nikad necu poverovati u to da je zivot prudukt udara meteora punog vode o zemlju.

10. Neceg ima, cega, neam pojma, ali nikad necu poverovati u to da je zivot prudukt udara meteora punog vode o zemlju.

samo se ti nadaj, samo se nadaj... kako ne kapiraš, pa postaćeš zemlja ili prah, iz toga ako te usere možda izraste neka biljka, neki cvet, završiš u evaćari, odnesu te kod neke dobre pičke i uživaš u gledanju seksa cele te večeri!

VREDI ŽIVETI

11. Ал си цитирао, јебо си им кеву КОЛЕКТИВНО !

12. "Neverovatne tvrdnje zahtevaju neverovatne dokaze."
    http://extraordinary-claims.com/

13. Мени су снови КЉУЧ схватања целе те приче.
    http://www.youtube.com/watch?v=pwT9G6t-SKI&feature=related

14. Pa ne znam rnrt. Mislim ovo za reinkaraciju je pola sprdnja a pola ozbiljno, na neki čudan način, jebi ga. Ne bih voleo da umrem, ne znam šta bih radio posle toga, bilo bi mi dosadno :P ko ga jebe, ne znam.

15. Surovi trenutno nemam tehničkih mogućnosti da bacim neki klip ili tako nešto, pokušavam da isfilozofiram po nešto. :)

16. Хришћани не верују у реинкарнацију.

Си читао Библију, Реме ?

17. Ma ne plasim se ja nistavila sad pod mlade dane, niti cu se ikad plasiti kao je posle zivota sledi isto stanje ako i pre njega, samo nema logike, bar ja tako mislim, pao meteoir i PUF zivot, nije meni to to, ne kazem ja da je za to odgovoran ni Zevs ni Isus ni Muhamed jednostavno nema logike da je tako sve pocelo.

18. Да ли је ико бар бацио поглед на онај линк из мог првог поста?