Lezbejke i ostalo

1. Лемаја, може то и лепше

2. Sad sam ga ugasila :D

3. Ali praktikujem seks sa devojkama.

Чек, малопре беше ''с девојком'', сад испаде да их има више. :)

Лемајо, то што се тиче тела, о томе сам већ негде причао. Лепо мушко тело је подједнако лепо као и лепо женско тело. Има и лепих мушкараца и лепих жена. Е, сад, то нема везе са сексуалним нагоном. То што ће неки мушкарац рећи за другог да је леп и згодан, не значи и да он осећа сексуалну привлачност. И обрнуто. Ту треба бити објективан.

4. Pederi koji ne smeju da priznaju da su pederi su djumle i pičkice. Kod žena je drugačije. Reklo bi se da lezbejke imaju veća muda nego pederi. I veće sise svakako!

Ima tih stereotipčina na ovu temu. Smatra se da su pederi lepi, a lezbejke ružne. Tako neki algoritam. Isto go kurac.

Energija je toliko smešna da je deficit sisa za prevideti.

5. može zmio, al ne smem da kačim čičine slike! ;))))

črčo, lično, verujem u seksualno eksperimentisanje, i smatram ga dobrim za psihičko i duhovno zdravlje! ali sa ovim boleštinama danas... msm, pederi mogu da koriste kondom, a šta lezbejke da koriste?!

6. Džimi,

Ja sam bila sa devojkom koja je trukor lezbejka.

Ona jedna je bila lezbejka, ove druge su koliko je meni poznato ili bile bi, ili nemam informaciju, a i davala sam primer za nju jer je bila lepa kao andjeo, a počeli su svi te, kako ste ih krstili, trukor lezbejke da porede sa automehaničarima :)

7. lemaja
    da, oftopikujemo... da li je stvarno žensko telo lepše od muškog? meni je ovo baš baš lepo!

Žensko telo je zasigurno lepše od muškog.
    samo uslučaju da za primer ne uzimamo Žgoljavitus-Sapiens ili Grbavitus-sapiens.
    Bilo kako bilo
    Ženski mišići su vretenastog oblika,Gipki su što dovodi žensko telo do savršenstva i uzimanja daha nekim muškarcima.
    Npr
    Neke devojke kada obuju štikle njihove noge počinju više da se ističu i tako nastaje foot fetish
    itd itd da ne filozofišem.

8. pa ne znam đimi... ljudi obično potežu estetiku kada je homoseksualnost u pitanju.... u fazonu "lepše je videti dve lepe devojke kako se maze, nego dva dlakava majmuna kako se arče".....

9. msm, pederi mogu da koriste kondom, a šta lezbejke da koriste?!

Žvaku..

10. pederi mogu da koriste kondom, a šta lezbejke da koriste?!

isto! navuka ga na jezik:)

11. pederi mogu da koriste kondom, a šta lezbejke da koriste?!

pa garant postoje neke posebno dizajnirane opne i tome slicno...

12. Ova tema sad može da se preimenuje slobodno u: Izlazak iz ormara ;)

13. Ako sam ovo lepo ukačila, mislim da grešiš. Da bi se žena plašila ili ih volela ili nešto treće mora se po mom mišljenju razviti emocija. A da bi isprobala seks za ribom, treba ti samo dobra volja :) Jedno ne mora da podrazumeva drugo.

Jok more. Meni treba emocija i da me pokrene da odem na pisanje. Bila sam s dosta muskaraca, ali sam svaku svoju i najprostiju kres-semu poetizovala, nekakve emocije je uvek bilo. Jace ili slabije.
    Dakle, da bih bila sa zenom, treba mi emocija. Neke me i privlace u neku ruku. Ali se plasim zena. Vise volim muskarce.

Energija je toliko smešna da je deficit sisa za prevideti.

A i picka joj je bre...ko za reklamu....:)))

14. Ако мушкарац јебе лезбејку да ли она аутоматски престаје током тог чина да буде лезбејка или се "лезбејка" користи као некаква социјална или карактерна одредница?

Е да , јебо сам једну што је наводно била лезбејка ,ал видим ништа јој није сметало да јаше "Витора Белфорта" , и некако ме увек збуњивало то , да ли сам јебо лезбејку или стејт рибу? ...... небитно ....

15. A i picka joj je bre...ko za reklamu....:)))

aj kad bude na noc reklamozdera zovite, ok?

16. lemaja, možda eksperimentišem, ali nisam glupa bemumiša, kao i sa muškima što ne spavaš bez zaštite na keca ukoliko je reč o nepoznatoj osobi tako i ovo...
    U svim varijantama su to devojke koje poznajem, s kojima se družim... mislim da ne crtam sad...

17. Чек, јел постоји шанса да лезбејка осети емоцију према мушкарцу, или, да дозволите, његовој кити, и да се притом преобрази у хетеро?

18. Чек, јел постоји шанса да лезбејка осети емоцију према мушкарцу, или, да дозволите, његовој кити, и да се притом преобрази у хетеро?

Пеки, мешаш платонску љубав са сладострашћем.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.