Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ма пусти то, него да ми видимо колико има лезбоса!
:Р
Ништа лично, ни ја за себе не схватам да сам нешто духовит, али ово што си ти рекла рекла и није баш било духовито, што појачава Џимијеву теорију. :)
L0L objašnjava otvaranjem ove teme!
pitanje je isto kao i kod onog šta je bolje od 1 piva. Pa 2 piva brate...
L0La za precednika!
Ti znas da kod nas u Leskovac toga nema, kao, uostalom, ni u Jagodinu, pitaj Palmu. :))
Zar covek sa takvom mocugom da ne proveri takvu jednu stvar iz radoznalosti? :)))) (salim se...eto malo zenstvenosti)
Ja se zena, ustvari, plasim. I plasim se da ne postanem histericna zena.
kao ova
http://www.youtube.com/watch?v=2R2pq8UW9kQ&playnext=1&list=PL2F3C495FAD805EA2&index=14
Mozda bih ih inace isprobala...
Тако је. Овде има доста будала који су смешни.
То је као требало да буде смешно?
:P
Rasprava u razgovoru o seksu, pogotovo lezbejskom zbog kojeg su i napisana ona 2 komentara, zaista zaslužuje lomaču. Seks je seks. Nijedan muškarac neće pri slušanju doživljaja iz ženskog istopolnog odnosa razmišljati zašto se Šri Lanka više ne zove Cejlon.
Ja o tome razmišljam, jer nisam pročitao doživljaj koji je zanimao svako muško na vukajliji.
Lezbejaka ima obaška. Pogotovo ovih latentnih.
Ali Energija sigurno nije lezbejka. Peder možda, ali lezbejka nikako.
1+1=2. Eto zbog cega.
Padni mi na...smisao za humor...
pa rekoh uz rizik, stvarno sam se trudila da ne zvučim duhovito! jebote, ko će vama udovoljiti.....
lično, na stranu muško/ženske podele, zaista ne mogu da kažem da poznajem puno duhovitih ljudi. ali ono, stvarno duhovitih, ne haha duhovitih... ne kao đimi i peki d đem... ;)))
Као и педера. Само што педери изгледа не смеју да признају. Ако мушкарац призна да га ложи други мушкарац, он је педерчина, а ако жена призна да је ложи жена, онда сви оду по чипс.
Енергијо, педеру један! :))
Ali Energija sigurno nije lezbejka. Peder možda, ali lezbejka nikako.
tako je, Francky, objasni im da sam samo razvila smisao za humor u nedostatku sisa :))
Zašto ukenjati ovako lepu temu? Ko ima smisla za humor, ima, ko nema, nema. Stvarno...
Трудила се или не, ти си стрејт женска и немаш смисла за хумор. То ти је. Мора макар мало БИ да будеш, да би га имала.
Mozda bih ih inace isprobala...
Ako sam ovo lepo ukačila, mislim da grešiš. Da bi se žena plašila ili ih volela ili nešto treće mora se po mom mišljenju razviti emocija. A da bi isprobala seks za ribom, treba ti samo dobra volja :) Jedno ne mora da podrazumeva drugo.
Ja ne osećam emocije prema devojkama, ne mogu da ih volim kao što mogu da volim muškarca. Stoga ne mogu ni da ih se plašim.
Ali praktikujem seks sa devojkama. Jer je to jedna potpuno drugačija stvar :)
Probala sam i da, svidelo mi se. I genijalna je stvar.
Čak šta više, za devojkama posežem kad sam baš emotivno prazna.
Zbog svega toga se "deklarišem" kao heteroseksualna,
znam da bi iz svega ovog zapravo proizišlo da sam biseksualna, ali meni je ta deklaracija smešna i nepotrebna. Spavam s kim ja hoću.
LEZBEJ - muž žene koja se liže sa drugaricom, da ne kažem dildoiše!
da, oftopikujemo... da li je stvarno žensko telo lepše od muškog? meni je ovo baš baš lepo!
http://faculty-staff.ou.edu/L/A-Robert.R.Lauer-1/david.jpg
Eto...sad oce da me istera sa teme :))
dzimi o ovome pricas?
črčo, sa će mylyca da ti dođe i objasni zašto si ti moralno posrnula osoba! :P