Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
I Kis je u Bugarskij doveo pun kurac ljudi 2 dana posle odlozenog koncerta u BG.Ovo je snimano 16. a u BG je trebao da bude 14.
http://www.youtube.com/watch?v=UGMJX06kWLM
ААА!!!!!!!
I KISS je otkazan zbog karata. Jedini datum otkazan u celoj turneji!!
I tad su me zajebali.
Поновићу: ААААААААА!!!!!!!!!
Па ко њима формира укус?
Сале пушта оно што плебс воли > плебс се још више навикава на то и још више то тражи > Сале још више има мотива да то пушта...
Једни друге хране. Избаци Салета, и сваког другог "Салета" из једначине, и људима ће временом почети да се развија укус, па ће почети почети да слушају... Купера, за почетак, а после и неку озбиљнију музику. Овако - зачарани круг.
Sale tu nema nikakvu ulogu ljudi, on je samo voditelj.
Sad za koju godinu kad se vrate devedeste(ima tema, ozbilno verujem da ce biti velikih sranja), kad narodu opet ne bude nidocega, svako gitaru u ruke i pred 15-20 komsija ili ortaka.
Ionako je vreme turbo folku da odapne.
Опет, ја не желим да плебс превише слуша оно што ја слушам. :)
Иначе, морам да кажем да је овај двоугао заиста генијалан.
Обично спајају људе којима је нешто заједничко. Овог пута су спојили две дијаметрално супротне личности. ЈК која представља један актуелни тренд, оно што је вољено, што пролази, што је кул и ин, а са друге стране Дејана Цукића који је пређена страна, тотални андерграунд, оно што је некада било актуелно, а сада умире (мислим, фигуративно, далеко било да Цукић мре) и нешто о чему људи немају апсолутно никакво мишљење - нешто што је синоним за ''нит' смрди, нит' мирише''.
Ono što je kul i in da, ali "voljeno"? Nju mnogi ne podnose. Većina bi pre popila piće sa Cukićem nego sa Karleušom, iako nijednu možda Cukićevu pesmu ni ne znaju. Pogrešno, Džimi, nemoj da se ponovi. :)
Cukić je totalni andergraund?
O podzemlje, otvori se! :)
Ja glasam za Cukića Dejana.
http://www.youtube.com/watch?v=7PBb69EGNBM
Дејан Цукић је ТРВЕ КВЛТ.
Него, Џими, ето ти волиш Тул, ЏП, небитно који бенд. Субота, недеља увече, телевизија јака по гледаности, емисија која промовише ту врсту звука. Гарантујем да би за годину дана 30 посто клинаца слушало рок. Па и Тул, ма колико то била зајебана коју да би скапирао мораш да посисаш муда свим античким филозофима. Временом би се успоставио баланс. Потискивањем нечега Карлеушастог, и форсирање нечег Дејанцукићског би заменило позиције учесника двоугла.
Наспрам људи који се питају, ми смо само стока и кушамо сплачине које нам сервирају. Додатно укретењивање већ довољно глупих маса чини ту масу још погоднијом за обликовање. То већ одавно већина нас зна, само немамо муда, мотива или начина да се томе супротставимо.
Meni nije jasno Džimi, sad kada bi svi počeli da slušaju Cepeline na primer, ti bi prestao da ih slušaš? Pa bi slušao alternativ? Karleušu, na primer. :)
To je то.
A ja se taman ponadao ti ćeš nešto i napisati. Bejah naivan.
Јебига, не гледамо сви благонаклоно на елитизам. Боље да не почињем тек о томе :)
Обично спајају људе којима је нешто заједничко. Овог пута су спојили две дијаметрално супротне личности.
Видиш, мени је скроз криминално такво формирање мишљења јавности кроз форсирање само две опције. И она дебилна питања, типа "ЕГЗиД или Гуча?"... јебе ми се и за једно и за друго. Емисија једноставно храни такав, искључив начин мишљења.
Не верујем. У праву је гамби да ипак лаке ноте побеђују на крају. А Тул ич нису лаке ноте. Ај што су текстуално неразумљиви, него су и музички тотално ван било којих требдова у музици.
Прво, ја нисам неки превелики фан Цепелина. Но, ставимо то на страну. :) Не бих престао да слушам ту музику, али би ми свакако био бедак што су сви почели да слушају. Деведесетих, кад сам био први-други разред, кад су сви слушали Драгану Мирковић и Снеки, ја сам слушао Генерацију 5 и Рибљу чорбу са почетка осамдесетих. Нико није знао шта је то од мојих вршњака. Данас одем на Чорбин концерт и хоћу да се исповраћам од србенди који показују 3 прста. Они исти људи који су се мени као клинцу смејали што слушам Чорбу, сад су много већи фанови Чорбе од мене (наравно, србендашког периода) и због њих је Чорба данас таква каква је. Пропала. Неки други бендови су се исто тако срозали да би се допали публици, а неки су се повукли. Као Смак на пример. Не оправдавам то никако, али видим неку логику у томе.
U potpunosti te ovde razumem. I znam da nije to to, ali ipak je to muzika koji i ti i ja volimo. Bar mislim da i na tebe ne utiče niko kada je u pitanju ono šta ćeš da slušaš, osim tebe samog.
meni je tool skroz melodičan...
daklem, narod će da sluša ono čime ga mediji zadoje. ako im daješ pomije - oni će da vole pomije. ako im daješ pekinšku patku, oniće da hasaju pekinšku patku i viču "mmmm fei chang hao chi!". ljudi su muzičke ovce...
Наравно да јесте. Мени је Тул генијалан кад је музика у питању.
АЛи је научно доказано да музика која искаче из дура и мола не може да се свиди великом проценту људи. Плус, код Тула имаш пун курац непарних ритмова, не можеш да ђускаш уз то у дискотеци и сл. :)