Napad na sajt pravljenjem postera unutar postera

1. Vidim mnogi su aminovali. Takođe, i moja apsolutna podrška. Sjajan potez, i bilo je vrijeme.

2. pitam se da li kaizen ima predstvu koliko će opasti broj posjet sajtu

3. pitam se da li kaizen ima predstvu koliko će opasti broj posjet sajtu

То је на неки начин и поента, зар не? Филтрација!

4. sada doduše imamo atak kretenskih definicija, tako da je problem delimično rešen. Još da se napravi da defka ide na proveru kod modova pa da se onda objavljuje rešili bi se tarota za sva vremena!

5. To bi moglo da se uvede al nemojmo preterivati dosta revolucije za danas:)

6. tako bi trebalo vizard, ali zarada će sigurno opasti

i to je tačno cara za defke, ali jebi ga štaš

7. zašto će opasti posete i zarada? Manje smeća od postera, zar onda ne bi više ljudi dolazilo da gleda kvalitetne? A što se tiče zarade, svaka budala koja ne može da skupi pišljivih 50 bodova na definicije će uplatiti ktitor i rokati sa posterima... Čak, mislim da će se i jedno i drugo povećati.

8. Ljudi koji ne mogu da skupe 50 piena ne postoje. Ako pak postoje treba ih uspavati injekcijom u vrat.

9. Da, ali će se usporiti proces štancovanja naloga i spemovanja posterima. Pogotovo serijama postera u posteru.

10. Al sad imamo izlivanje septičke jame sa glupim definicijama,vicevima i forama sa fejsa.Mislim da će toga biti sada još više,jer će pokušavati da dosegnu tih famoznih 50 poJena.

11. hahahah frenki nego kontam saće biti isto ko i za čet DAJTE MI DA POSTAVIM POSTERE definicije al nema veze prođe to isto ko što je prošlo za čet

12. naslov teme ko puc....UDAR

13. Al sad imamo izlivanje septičke jame sa glupim definicijama,vicevima i forama sa fejsa.Mislim da će toga biti sada još više,jer će pokušavati da dosegnu tih famoznih 50 poJena.

Upravo se sad dešava, pročitajte zadnjih pedesetak definicija. Ja se još pitam šta je koji kurac ovo.

14. Upravo se sad dešava, pročitajte zadnjih pedesetak definicija. Ja se još pitam šta je koji kurac ovo.

I moja je tu. Dokaz neosporivog kvaliteta :)

15. Treba staviti granicu za postere dve iljade poena da se predaju u startu. :)

16. I moja je tu. Dokaz neosporivog kvaliteta :)

Hahahahahha, Čo majstore, idem ti sad plusirati nešto. :)

17. sace biti udar glupih definicija..xD

18. Treba staviti za defke ograničenje od 50 poena.

19. hahaahha ja sam za gambijev predlog

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.