Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Lele majko kakvih definicija, a svi registrovani pre max sat vremena. Ne može jednom da svane dok se drugom ne smrkne - lepo kaže izreka. To što ste ih oterali sa postera samo je rezultovalo time da su nagrnuli na defke...
Bože, kao da pričam o nekim čudovištima, ali jeste tako :)
hahahahahahahahah
A zato je bagovalo sinoc -.- ae nek smo i to resili !!
Ja tipujem na Ekrema, ipak je on superstar.
Vendi je kriva za sve. Ona upravlja Ekremom.
Ма какви, ово је класичан Видојковићев стил - глупо, просто и агресивно. Екрем је само глуп и прост.
Au brate.
PAPA NAS SPAVA U DUPE!!!
Сумњам да је Видојко. Онда би спем био само на дефиницијама о њему.
Ja sam za jos ogranicenja. Defke smanjiti na 2 dnevno, a postere za one preko 200 bodova.
Ne preterujte.
I definicije mogu da postavljaju samo od 13 do 15 časova osim subotom i nedeljom kad je vikend
Pravda za postere!!!
Ovo za postere je možda drastično, ali ovo sa brojem definicija je super. 2-3 definicije dnevno na raspolaganju novoregistrovanim članovima.
Više sreće drugi put
a da to sto imaš tolko pluseva ne garantuje kvalitet da okačiš sise i napišeš ovo su sise imao bi više pluseva nego minusa
aman! u čemu je problem da se napiše 5 poludobrih defki, svaka po 10 pluseva, i voila! eto ti pišljivih 50 poena! ovaj sajt je zamišljen kao rečnih slenga, a posteri su sideshow! defke su recimo glavna cirkuska tačka, a posteri su oni klovnovi između. poneko dolazi samo zbog klovnova, ali da nema glavne tačke, ne bi bilo ni cirkusa! o pobogu, sve mora da vam se crta...
E da i briši taj post dok te blek nije video
don89, savetujem ti da malo pročitaš i druge autore, oceniš ih, pa da vidiš šta ostaje, šta se briše, možda naleti i inspiracija za neku definiciju. Ovo što lemaja kaže - 5 defki, po 10 poena ćeš skupiti, pa da jebe škorpija škorpiju.
Novalije dođu ovde, ne čitaju ništa, već odmah navale na postavljanje postera i definicija, kao da smo samo njih čekali.
Читај мало дефиниције, види како се пише и скупићеш тих 50 поена без проблема.
Не, пошто дон89 не може да се цима око тога ај да кажемо Каизену да укине лимит.