Napad na sajt pravljenjem postera unutar postera

1. Lele majko kakvih definicija, a svi registrovani pre max sat vremena. Ne može jednom da svane dok se drugom ne smrkne - lepo kaže izreka. To što ste ih oterali sa postera samo je rezultovalo time da su nagrnuli na defke...
    Bože, kao da pričam o nekim čudovištima, ali jeste tako :)

2. Осећам да иза свега овога стоји Марко Видојковић

hahahahahahahahah

3. A zato je bagovalo sinoc -.- ae nek smo i to resili !!

4. Осећам да иза свега овога стоји Марко Видојковић

Ja tipujem na Ekrema, ipak je on superstar.

5. Ja tipujem na Ekrema, ipak je on superstar.

Vendi je kriva za sve. Ona upravlja Ekremom.

6. Ма какви, ово је класичан Видојковићев стил - глупо, просто и агресивно. Екрем је само глуп и прост.

7. Ма какви, ово је класичан Видојковићев стил - глупо, просто и агресивно. Екрем је само глуп и прост.

PAPA NAS SPAVA U DUPE!!!

8. Сумњам да је Видојко. Онда би спем био само на дефиницијама о њему.

9. Ja sam za jos ogranicenja. Defke smanjiti na 2 dnevno, a postere za one preko 200 bodova.

10. I definicije mogu da postavljaju samo od 13 do 15 časova osim subotom i nedeljom kad je vikend

11. Pravda za postere!!!

12. Defke smanjiti na 2 dnevno, a postere za one preko 200 bodova.

Ovo za postere je možda drastično, ali ovo sa brojem definicija je super. 2-3 definicije dnevno na raspolaganju novoregistrovanim članovima.

13. Više sreće drugi put
    a da to sto imaš tolko pluseva ne garantuje kvalitet da okačiš sise i napišeš ovo su sise imao bi više pluseva nego minusa

14. aman! u čemu je problem da se napiše 5 poludobrih defki, svaka po 10 pluseva, i voila! eto ti pišljivih 50 poena! ovaj sajt je zamišljen kao rečnih slenga, a posteri su sideshow! defke su recimo glavna cirkuska tačka, a posteri su oni klovnovi između. poneko dolazi samo zbog klovnova, ali da nema glavne tačke, ne bi bilo ni cirkusa! o pobogu, sve mora da vam se crta...

15. E da i briši taj post dok te blek nije video

16. don89, savetujem ti da malo pročitaš i druge autore, oceniš ih, pa da vidiš šta ostaje, šta se briše, možda naleti i inspiracija za neku definiciju. Ovo što lemaja kaže - 5 defki, po 10 poena ćeš skupiti, pa da jebe škorpija škorpiju.
    Novalije dođu ovde, ne čitaju ništa, već odmah navale na postavljanje postera i definicija, kao da smo samo njih čekali.

17. Читај мало дефиниције, види како се пише и скупићеш тих 50 поена без проблема.

18. Не, пошто дон89 не може да се цима око тога ај да кажемо Каизену да укине лимит.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.