Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
"ono kad vozis kamion po americi" se zove 18 wheels of steel
i to je dobra igra...
Blade of Darkness
Та игра би била врхунска да можеш да стрејфујеш. То што не мош да се крећеш у страну ме је увек нервирало, па никада нисам могао диздржим више од сат.
фејбл
ЦС
Воркрафт 3
ПЕС
НБА 2004
Рајз оф нејшнс
црвићи
Crvi. :)
Zaboravih da pomenem Europa Universalis i Hearts of Iron serijal. Ideja, koncept i detaljnost su vrhunski, jedino je sranje što je uvek bilo potrebno čekati na milion patcheva da se sve to ispegla i dovede u igrivo stanje. U nepačovanoj verziji HoI 1 je AI bio toliko nepostojeći da sam uspeo da izvršim invaziju na Severnu Ameriku sa Jugoslavijom. :)
Ijaoo! Stronghold kec i Крусадер su zakon igre. Na mojoj listi da se pomeri svuda za po jedno mesto za ove velikane PC gejminga!
Dakle, Stronghold i Stronghold Крусадер neprikosnoveni, pa sve ostalo.
Kako sam samo smeo da ih zaboravim?
1)Quake
2)Fallout 2
3)The Elder Scrolls (ceo seijal)
4)The Witcher
5)Stronghold (Crusader i Extreme)
6)Medieval Total War 2
7)Overlord
8)LOTR Online
9)Neverwinter Nights
10)Civilization 4 (sa ekspanzijama)
Vakooo, nešto ću zaboravim sigurno!
1. Heroji moći i magije 3, samo trojka bre sve ostalo mrš
2. Fallout 2 kao i ovi noviji. Apokalipsa je prosto zabavna.
3. Elder Scrolls Morrowind i Oblivion, jednostavno tako imaju šmek.
4. Hitman 2 Silent Assassin, prešao sa Silent Assassin rankom i dan danas se sećam kako sam se nervirao u onom japanskom dvorcu, to mi je bilo naj teže!
5.Cezar III, uf koliko sam ja to igrao pre, nekad namerno uđem u minus i odolevam napadima čisto iz zajebancije da vidim koliko ću da izdržim.
6. Stronghold kec, sipanje vrelog ulja na napadače wooohooo.
7.Mass effect 1/2, space opera šta da kažem jednostavno volim take igre :P
8. Kotor 1/2, opet se palim na Star Wars pogotovo na igru koja je ovako sjebano dobra.
9.War craft 3, pa jebote ko ovo nije igrao?
10. WoW sam igrao pre ekspanzija za vreme OP shamana na Sylvanas serveru, prestao da igram jer nikada nisam dostigao rank 13 a došla Burning crusade ekspanzija. Posle toga sam igrao na privatnim serverima i prestao skoro jer me smorilo više.
256 igrica za segu :D
pa tu ima 10 koje volim i koje me vracaju u detinjstvo
1) Konj i sečivo
2) kanteri
3) nid for spid undergraund 2
4) worms
5) prototip
6) cod 2
7) cod 5
8) NAME zbirka od 512 igara za segu
9) GTA San Andreas
10) GTA vijs siti
ovo je kako sam ih se setio a ne kako ih ocenjujem
E, izvinite što vam spemujem temu, ali koji je najbolji NFS? Zanima me da bih ga skinuo da se poigram malo.
A moje top igre su generalno : Football manager, PES, NFS, NBA i taj fazon, pošto ja generalno ne cepam pucačine i strategije.
Ја нисам играо ове новије, и увек ме је привлачио фазон "трка ко трка", а не Андерграунд и слично. Стога, вероватно ти је нови Хот Пурсјут океј.
Heroji 3, fudbal menadžer, Komandosi, Mortal Kombat trildži, PES...
Не играм много игрица. У ствари једино Доту играм активно. Понекад се зајебавам са Pacmanом и Governor of poker и Counterom. Био сам неко време луд за Фифом, ал одавно, последњу коју сам играо је 2008.
Hvala wojtek, i ja više gotivim taj fazon, sutra skidam sigurno.
Ха, сећам се да сам почињао игру са Швабама, одма окупирао Југу, развио јој индустрију и инфраструктуру, онда сам јој (не сећам се тачно како) дао независност (ил тако нешто), истог момента сачувао, и отворио тај сејв опет, али из позиције Југославије. А онда шоу... до Токија и Милвокија.
Bem ga, koliko sam igrica igrao do pre nekih 7-8 god, i sve sam pozaboravljao.
Jedino mi ove ostale u secanju da ih jos uvek igram, te cu da ih navedem kao najbolje po meni. Sto se mene tice, oko 2003 sam zavrsio karijeru :)
1. Flight Simulator, sve verzije. Dan danas volim to digram ponekad kad dodjem kuci u Nis. Tamo mi dzojstik :)
2. Kanter.
3. PES
4. Age of empires 2.
5. Fifa 99 :)
6. Wormsi
7. Mafia
8. Red Alert
9.... Tolko. Na dalje mi treba vise od 10 sec da se setim neke. Ove su glavne
Ja sam za neke oldskul više, jbg, religija.
1. PES 6 (ovo je čist pojam religije, ne diraš to),
2. Oblivion. ( oba drugo ),
2. World of Warcraft ( dele mesto),
3. Crusader.
4. Red Alert 2.
5. Fable.
6. Heroes of Might & Magic.
7. Football Manager 2006 (koliko sati izgubih na ovo).
8. Warcraft III.
9. Plants vs Zombies (najjača razbibriga),
10. Combat Arms (ovo će se brzo probiti ka gore).
ЛОЛОЛО! Игра ли неко двојку, да знам да ли да скидам? Баш је игра дојајна!
Оверлорд је до јаја.
Samo dve igre sam cepao ranije,a to su RTL Ski jumping i Test drive unlimited.