Prijava

dobro,de,ckode je burzuj.

Је ли још увијек држиш да секталика клуб у који поштен свијет не залази ни у по бијела дана?

Sa mojim klubom sam 2004. za noc zaradjivao oko soma radnim danom a vikendom oko dva. Eto ti para sinko..

dobra godina bila ta 2004, sećam se. sve na izvolte. možda sam bio u tvom klubu nekad, reci koji?

Manijak mozda za riblju kost das tolike pare! Jesi li lud? gram je uvek bio max 50 jura! A ako kupis vise oko 30.

Ne bavim se time vec 8 godina

Manijak mozda za riblju kost das tolike pare! Jesi li lud? gram je uvek bio max 50 jura! A ako kupis vise oko 30.

a jebiga sad, ja sam to izgleda odokativno preveo u evre, u moje vreme je mgra bio oko 40 maraka. kasnije sam se oženio i ja pa batalio ta sranja skroz.

Sa mojim klubom sam 2004. za noc zaradjivao oko soma radnim danom a vikendom oko dva. Eto ti para sinko..

ribolovački klub?

A odakle tebi 45000? a? kako ja nisam nasao?

40 maraka za dobar koks. Kad su presli u evre cena je varirala od 40 do 50 evra

Шта ти жена каже на то што се дрогираш?

Je l' uzima ona sa tobom?

Kolfild Dali mi mama i tata! Ko kaze da sam nasao?! Pa jebote jel moramo svi da budemo sirotinja?

odnosno valjda oko 80 šilinga, pošto sam tada u Lincu radio jedno vreme.

Jesi se drogiro kurcem u šupak?

Aj procitajte raniji post! Ne drogiram se 8 godina! Ne zena nikada nije uzimala! Ona me izvukla.

Хахахахахахаха ој животе курво покварена. Манијаче колико су курве у Линцу, мислим колико шилинга!?

40 марона за мић? Јеси ти сигуран да то није прашак за пециво?

i mene jedna žena izvukla...
da se zapita čovek realno.
ne reče koji klub si držao, možda sam bio nekad tamo?