U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
@Peaks89 Ok ako je tako, ali brate tad kad su "halucinirali", sredili smo od nekog lika neku hibridčinu onu najstrašniju. Na hedu 20 semenki jebote.
@Denisx jesam. Zato i tražim pomoć iskusnijih :)
Šta da radim da bi bila dobra vožnja ? Šta se valja ? Šta vi radite ? Šta je sa edijem ?
Samo se držiš srednje linije. by Zhajk
MlaDiLuk vidi u Zemunu, ako možeš nekako da dodješ do 'vamo pa neceš naći 20 semenki u hedu. A ako ti je baš stalo do halucinacija, ti uzmi onda ekser neki, za soma dinosaurusa - soma i 400 najviše, samo da su sveži gledaš. I biće ti veselo.
brate ti uzmes pecurke i ides u SKOLU jbt...lolo...
vrv bi i ja to radio loll...al bi pobego s casova,sta da tripujem i gledam profesore...u koju skolu ides?
@edi i ollanik koje ste godiste
Kod nas je bila priča da horsaši pišaju po vutri.Dobra je vutra ali te zakuca najstrašnije.
НАРКОМАНЧИНЕ, ЗБОГ ВАС СМО ИЗГУБИЛИ КОСОВО.
ja 90-to,edi 96-tolololo
brate,sad sam se smorio,jer sam skapirao da je ovo totalno moguce...tog pajdomana sam samo upoznao i to je to,vise reci nisam ni progovorio s njim,al sam po pricama cuo da je nerealno lud i da nema nikakvog osecaja za bilo sta,tako da me ovo ne bi cudilo
hahhahahha ladno ideš u matematičku
sta je ovo bre,sve neki streberi na vukajliji hahahaha
al ozbiljno,svi nesto prolaze odlicno,pet nula i slicno,jel ima neko ko je bio najgori djak generacije ko ja?xd
bio sam najgori ucenik u drugoj godini srednje u svojoj turistickoj srednji,moje odeljenje je samo zbog mene imalo najgori prosek xd...imao sam 10 keceva na polugodistu koje nisam ispravljao u drugom polugodistu i samo redao nove i vise i ponavljao bi sigurno da me nisu izbacili xd...a pre toga sam i u prvoj godini takodje izbacen iz politehnicke...za mnoge glave na vukajliji za koje sam mislio da su bili takvi u srednjoj,za jednu po jednu saznajem da je odlican ucenik,5 nula i slicno...jos fali i nienna da mi kaze da je vukovac i sve u kurac,matori hahahah
bleja i tako :)
snalazljiva sam ja njuska za to :))
olaniče,na čemu si bio kad si napisao "malog kera"? :)
tada sam zavrsio od ortaka 80 grama za 2000 dinara i samo sam vario i vario i vario...http://imageshack.us/m/828/8843/dsc02280i.jpg
80 грама за 2000? Јеботе, дај ми број твој ортака.
ne diluje on vise,matori odavno,a ovo je bio onaj drugarski popust...hteo je da se resi svega sto je imao i bukvalno mi poklonio ovo
Ja u zadnje 3 godine kad se sabere nisam možda samo petnestak dana pušio ovu naku mariuanu. Ostali dani su bili ludilo. I fala Bongu život se odvija bez problema.
Ju jebote. Vi se stvarno drogirate, a ja mislio sve šala, zeza i slične munje.
Da mi ćale zna đe vrijeme gubim kukala mi majka...